02 / 05 / 2024

florya plajlarını belediye mi işletti

florya plajlarını belediye mi işletti

Senede 150 bin lira gelir getireceği ümit edilen Florya Plajları'nı 1949 yılında Belediye işletecekmiş. Plajlardan elde edilen gelirler belediye işlerine sarf edilecekmiş. Ayrıca Çırağan Sarayı'nın yerinde otel yaptırılacakmış.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

Konya'da 10 taksitle satılık 2 arsa! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Sarayönü Belediye Başkanlığı, Kony Sarayönü'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar 10 taksitle satışa çıktı.

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!

Emlak Konut ve Galatasaray arasında Florya arsasının terk edilmemesi üzerine başlayan krizde Galatasaray, aldığı 350 milyon TL'yi iki ay içinde iade edemezse iki arsadan da olacak...

florya plajlarını belediye mi işletti Haberi

florya plajlarını belediye mi işletti

Florya Plajları'nı Belediye İşletecek!


Senede 150 bin lira getireceği ümit edilen plajın karı, Belediye işlerine sarf edilecek.


   Şimdiye kadar Belediye Daimi Encümeni tarafından yapılan açık artırma ile kiraya verilen Florya Plajları'nın bundan sonra Belediye'nin işletmesi ve elde edilecek karların Belediye işlerine sarf edilmesi etrafında tetkikine başlanmıştır. Florya Plajları'nı belediyenin işletmesi fikri, Şehir Meclisi tarafından verilmiştir. Daimi Encümen, dün Vali'nin başkanlığı altında toplanarak vaziyeti gözden geçirmiştir. 

   

   Hazırlanacak şekil meclisin haziran devresinde görüşülecektir. Belediye'nin her sene 150 bin liralık bir kar temin edebileceği ümit edilmektedir.


Çırağan Oteli


   Belediye Çırağan Sarayı'nın yerinde de bir otel yapmaya karar vermiştir. Bu hususta gerekli planlar hazırlanmaktadır. Otel beş senede inşa edilecektir. İmar planı bu esasa göre tanzim edilmektedir.

  

(1949 yılında Reşat Altın 44 liraymış.)


Hürriyet 24 Mayıs 1949



Abdullah...