01 / 05 / 2024

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu

İzmir'de FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 267 sanığın yargılanacağı, 654 kişi kapasiteli duruşma salonu yeniden tasarlanarak modernize edildi

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor!

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor! Son tarih tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor... Emlak vergisi son tarihi tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

Soytaş Foça projesinde yer alan villalar için ön talep toplanıyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan satılık konut fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Foça Tatil Köyü’nün ihalesi iptal edildi!

2005 yılında kapatılan Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesine ilişkin ihale iptal edildi. 

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu Haberi

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu


İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 267 sanığın yargılamasının yapılacağı 654 kişi kapasiteli duruşma salonu yenilenerek hazır hale getirildi. 


Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı Aliağa Ceza İnfaz Kurumu Kampüsünde, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülerin detaylı ve titiz bir şekilde yaklaşık 45 günde çalışmalarını bitirdiği salon, davanın rahatlıkla yürütülüp izlenebileceği teknolojik donanımlarıyla dikkati çekiyor. 


FETÖ'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin İzmir'de yürütülen soruşturma kapsamında, 267 sanığın yargılanacağı duruşma salonu, 270 sanık, 202 avukat, 162 izleyici ve 20 basın mensubu olmak üzere 654 kişi kapasiteli olacak şekilde düzenlendi.


Darbe girişimine ilişkin İzmir'de 30 Ocak Pazartesi günü başlayacak ilk davanın görüleceği 750 metrekarelik alana sahip salona tutuklu sanık, hakim ve savcı ile izleyici olmak üzere üç bölümden giriş sağlanacak. 


-...