25 / 07 / 2024

foça çok amaçlı salon

foça çok amaçlı salon

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdi de Foça Gerenköy'e çok amaçlı bir salon inşa ediyor.

Hayat Foça'da teslimler yıl sonunda! Yüzde 50 peşinatla!

İzmir Foça'da yükselen Hayat Foça projesinde teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede 103 adet konut bulunuyor. 

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi evin son halini paylaştı: Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!

Pucca ismiyle bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi sosyal medya hesabı üzerinden evin son halini paylaşarak, "Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!" ifadelerini kullandı.

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü!

​​​​​​​ŞOK, yeni haftaya dev indirimlerle giriyor. Buna göre, 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü. İşte 18 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin favori cihazı Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de satışa sunuldu. Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!.. İşte fiyatlar...

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

ŞOK'ta rafları boşaltacak indirimler başladı! 5 raflı dolap 679 TL, çok amaçlı konsol 2 bin TL, su arıtma cihazı 1200 TL

ŞOK Market’in 1 Nisan-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlandı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te 5 raflı dolap 679 TL’ye, çok amaçlı konsol 2 bin TL’ye, su arıtma cihazı 1200 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler kaç TL? İşte detaylar...

foça çok amaçlı salon Haberi

foça çok amaçlı salon


Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, pek çok ilçede yaptığı kültür merkezi ve çok amaçlı salonlara bir yenisini daha ekleyecek. Foça’nın Gerenköy mahallesinde hayata geçirilen ve yüzde 50'si tamamlanan çok amaçlı salonla yörenin çehresi de değişecek. 


İzmir Foça'nın tarihi 1860’lara dayanan önemli yerleşim yerlerinden biri olan Gerenköy’ün sosyal yaşamına ayrı bir renk katması beklenen çok amaçlı salon, yaklaşık  bin 500 metrekarelik  alanda inşa ediliyor. Tesiste üst ve alt girişlerde ayrı ayrı düzenlenmiş fuaye, spor sahası olarak da kullanılabilen çok amaçlı kullanım alanı ve sahne, 270 kişilik teleskobik tribün, idari birim, antrenör odası, toplantı salonları ve soyunma odaları yer alacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu yatırım ile Foça,  kültür-sanat ve spor gibi faaliyetlerin bir arada yapılabileceği yeni bir...