05 / 05 / 2024

folkart çarşı Adana Yüzevler Kebap

folkart çarşı Adana Yüzevler Kebap

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı 7’nci şubesini Folkart Çarşı’da açtı. İzmir’e Folkart için geldiklerini belirten firma sahibi Selahattin Aydoğdu, “Kebabı sevdirmek istiyoruz” dedi

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Folkart, ISO 45001 belgesi aldı!

Folkart, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı denetimlerini başarıyla tamamlayarak, Türkiye’de İngiliz Standartları Enstitüsü’nden (BSI) bu belgeyi almaya hak kazanan ilk inşaat şirketi oldu...

Adana’da arazi kavgası!1 ölü!

Adana’da hazineye ait arazi için iki aile arasında tartışa çıktı. Arazisini 3 yıllığına Ali Ağar’a kiraya veren Ufuk Derinel, arazisinden çıkmayan Ağar'ı azmettirdi.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Ülkü Uçar: Gelişen bölgelerden ev alın!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, verdiği röportajda konut satışlarını ve sektördeki ipuçlarını anlattı. İşte o haber...

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

folkart çarşı Adana Yüzevler Kebap Haberi

folkart çarşı Adana Yüzevler Kebap


Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı'nın 7. şubesi Folkart Çarşı'da hizmete girdi. Adana ve İstanbul'da bulunan şubelerine bir yenisini daha ekleyen Adana Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, "İzmirlilere kebabı sevdirmeye geldik. İzmirliler gerçek kebabı yediklerinde farkımızı anlayacaklar" dedi. Adana Yüzevler Kebapı 1992 yılında 9 kardeş olarak birlikte kurduklarını anlatan Aydoğdu, "Bizim ailede herkes, ben dahil 9 kardeş olarak hepimiz kebap ustasıyız. 1977'de mesleğe adım attım. Sonrasında 1992 yılında ilk şubemizi Adana'da sonrasında ise İstanbul'da diğer şubemizi açtık. 1998'den itibaren İstanbul'da şubeleşmeye yöneldik. Günümüzde Adana ve diğerleri İstanbul'da olmak üzere, Ataşehir, Etiler, Maslak, TT Arena, Özyeğin Üniversitesi'nde hizmet veriyoruz" diye konuştu.


ÇEŞME'DE DE AÇACAĞIZ

Adana ve İstanbul dışına ilk şubelerini İzmir'de açtıklarını kaydeden Aydoğdu, "İzmir'e gelme nedenimiz Folkart'tır, sayın Mesut Sancak'tır. Kendisinin aracılığıyla İzmir'e...