03 / 05 / 2024

Folkart Life telefon

Folkart Life telefon

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Folkart Life telefon!

Folkart Life telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova’da inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yükseliyor. Folkart Life Bornova Evleri satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova Rezidans iletişim bilgileri!

Folkart Life Bornova Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Bornova Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’de inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

İzmir'in Bornovca İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life İzmir Bornova iletişim bilgileri!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Life İzmir Bornova iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova Konutları iletişim!

Folkart Life Bornova Konutları iletişim için 444 22 78 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplamda 828 adet dairenin yer aldığı proje çevre yoluna 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Bornova Folkart Life Bornova iletişim bilgileri!

Bornova Folkart Life Bornova iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Life Bornova projesi İzmir ‘in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

Bornova Folkart Life İzmir iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Dairelerin alanları 46 ile 211 metrekare arasında farklılık gösteren Folkart Life Bornova 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Rezidans nerede?

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Peki Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesinde 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Folkart Life Bornova projesinde yer alan konutlar için teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek. Projede toplam 828 konut yer alıyor.

Folkart Life Bornova Rezidans satılık!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life telefon Haberi

Folkart Life telefon

'Bornova Folkart Life Rezidans nerede?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Daire alanlarının 46 metrekareden başladığı projenin yarısından fazlası peyzaj alanına ayrılıyor. 


İzmir Folkart Life Evleri

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede konut büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Bornova Folkart Life ortak kullanım alanları

Sosyal yaşam seçeneklerine göre projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu yer alıyor.


Folkart Yapı Folkart Life fiyat

Fiyatların kata ve daire tiplerine göre değiştiği projede ev fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor.


Bornova...