05 / 05 / 2024

Forbes Romanya

Forbes Romanya

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Forbes yayımladı! Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu

Forbes’ın yayımlamış olduğu liste ile birlikte Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu. İşte ilk 24 isim…

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Forbes'in zenginleri fakirleşti! Peki yeni en zengin kim?

Teknoloji devleri Tesla ve SpaceX'in CEO'su  Elon Musk, Forbes 400 sıralamasında ilk kez birinci sıraya çıktı. Diğer yandan bu yıl global sıkıntı kendini Forbes'te de gösterdi ve listedeki zenginlerin toplam geliri 14 yıl sonra ilk kez azaldı.

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Amerikan iş dünyasının tanınmış yayınlarından olan Forbes'ta yayımlanan bir makalede, Türkiye'nin, her geçen gün değer kaybı yaşayan TL'yi düze çıkarabilmek için Bitcoin kullanması gerektiğine dikkat çekildi.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Forbes Romanya Haberi

Forbes Romanya

Fiba Grubu’nun 30 yıla yakın finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP), Romanya Forbes tarafından ödüle layık görüldü.


Dört ülkede gerçekleştirdiği alışveriş merkezi, ofis binası ve rezidans kompleksi yatırımlarıyla ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Fiba CP’nin, yurt dışındaki önemli yatırımlarından biri olan ve Romanya’daki şirketi Anchor Grup tarafından yönetilen ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis Binası’ seçildi. Bükreş’te, AVM ile birleşik nizamda kurgulanan ilk ofis binası olan ve bu özelliğinden dolayı ödüle layık görülen ‘Plaza Romania Ofis’, şık ve konforlu dekorasyonunun yanı sıra yüksek standartlarıyla da adından söz ettiren bir yapı.


Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “Plaza...