07 / 05 / 2024

fore kazık sistemleri Seyri Adalar

fore kazık sistemleri Seyri Adalar

Deprem güvenliği yeni konut projelerinin olmazsa olmazı. İnşaat firmaları inşa ettikleri yapılarında dayanıklılığı arttırmak için gelişen teknolojiden son noktasına kadar yararlanıyor.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıtta kazık iddiası! 5 liralık fark araç sahiplerini çıldırttı

Brent petrolün 90 doların altına düşmesiyle araç sahiplerinde indirim beklentisi oluşmuş oldu. Ortaya atılan iddialara göre akaryakıt fiyatlarında 5 liranın üzerinde indirim geleceği iddia edildi.

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

Arca Pazarlama İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Ödeme Tahsilat Aracılık Sistemleri Pazarlama İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hicriye Yetkin tarafından kuruldu.

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

İstanbul Havalimanı'nda akıllı teknoloji farkı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı için bilişim teknoloji altyapısı, havacılık sistemleri tasarımı ve uygulanması için kurulan İGA Bilişim hakkında konuştu.

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Lacivert ve Uskumru restoranları kazık çakılarak büyütülmüş!

CHP’li İBB Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kurulu Müdürlüğü’ne  kaçak büyümeyi ihbar ettiler.

fore kazık sistemleri Seyri Adalar Haberi

fore kazık sistemleri Seyri Adalar

Firmaların kullandıkları sistemler deprem güvenliği ile birlikte konforu da beraberinde getiriyor. Zemin güvenliği konusunda titiz önlemlerin alındığı projelerden biri olan Seyr-i Adalar, en son deprem yönetmeliklerine göre, bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri ile inşa edildi.



Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği Maltepe bölgesinde, depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlatıldı. Konut sahiplerinin deprem korkusu olmadan yaşayacağı Seyr-i Adalar’da, zemin etüdü yapıldı, temeli zemin yapısına uygun şekilde tasarlandı ve son teknolojilerle çalışan, özel bir mühendislik hizmeti alınarak depreme karşı dayanıklı bir blok inşa edildi. Seyr-i Adalar projesinde 30 metre derinlikle kazılan temel üzerine, 159 tane fore kazık dikildi. Kayalara oturtulan bu üstün özellikli temelle,...