26 / 05 / 2024

Formül Group büyümeye devam ediyor

Formül Group büyümeye devam ediyor

Yaklaşık 22 yıldır plastik boru ve bağlantı parçaları sektöründe hizmet gösteren Formül Group, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Formül Group Genel Müdür Yardımcısı Fahri Kumbul firmanın gelişimi i hakkında açıklamalar yaptı.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Türkiye iç tüketimin katkısı ile yüzde 3,8 oranında büyüdü!

Türkiye ekonomisi yılın 2’nci çeyreğinde, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 büyüdü. Büyüme iç tüketim kaynaklı gerçekleşti; hane halklarının tüketimi genel büyümeye 10,7 puan pozitif, net ihracat ise 6,3 puan negatif etki yaptı.

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Migros’ta kahvaltılıklarda büyük indirim günleri başladı! 14 Mart 2023 Fiyat Listesi

Kahvaltılık ürünlere büyük indirim kampanyası başlatan markette Pınar Süzme Peynir 500 gram 66,90’dan 46,90 TL’ye, Polonez Çemeni Sıyrılmış Pastırma 110 gramlık paket 170 TL’den 120 TL’ye düştü. İşte 14 Mart 2023 Fiyat Listesi…

Büyüme yavaşlasa bile Microsoft, Amazon'da kazanmaya devam ediyor

Şirketler belirsiz bir ekonomide harcamaları kısmanın yollarını ararken, bulut altyapısı pazarı için zorlu bir çeyrek oldu. Bunu güçlü dolar ve zayıf Çin piyasasıyla  birleştirdiğinizde, pazar %21'lik bir büyümeye yavaşladı, bu önceki yıl gördüğümüz %36'lık büyümeden ani bir düşüş .

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Atasay'da altın zincir kolyeler sadece 1,145 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atasay'da büyük fırsat başladı. Koşan alıyor. Atasay altın zincir kolye 19 Ocak 2023 fiyat listesi.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor! 2021'de yüzde 11 büyüme kaydetti!

Türkiye, 2021 yılının son çeyreğinde yakaladığı yüzde 9,1 oranındaki büyüme ile, verisi belli olan G20 ülkeleri arasında birinci, OECD'de ise üçüncü sırada yer aldı.

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

IMF Türkiye ekonomisi için 2021'de yüzde 6'lık büyüme bekliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisinin 2021'de pozitif büyümeye devam etmesinin beklendiğini bildirerek, ülke ekonomisinin bu yıl yüzde 6 oranında büyümesinin öngörüldüğünü bildirdi.

Formül Group büyümeye devam ediyor Haberi

Formül Group büyümeye devam ediyor


Sektörde tanınan bir firma olduklarını belirten Kumbul, dört ana grupta çalıştıklarını belirtti. Yurtdışı ağırlıklı çalışmalarına rağmen; yut içinde özellikle aksesuar ve fitting grubunda çok tercih edilen bir marka olduklarını vurgulayan Kumbul, müşterilerinin ise inşaat sektörüne sıhhi tesisat malzemesi satan toptancılar olduğunu belirtti. Müşteri açısından bakıldığında siparişlerinin hızlı karşılanması yönünde talepleri olduğunu dile getiren Kumbul, "Hızlı olmanın yanında eksiksiz ve kaliteli ürün sunmak gerekiyor. Biz firma olarak hepsinde de iddialıyız." dedi. Cirolarının yüzde doksanının yurtdışı kaynaklı olduğunu vurgulayan Kumbul, "Yurtdışında çalıştığımız bölgelere bakacak olursak başta Rusya olmak üzere Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Afrika ve hatta Güney Amerika ülkeleri olmak üzere 40 dolayında ülkeye ulaşıyoruz" dedi. 


Orta ölçekli bir Kobi işletmesi iken, ölçeklerini zorlamaya başladıklarını söyleyen Kumbul, ihracatta ilk 500 ve genel ciroda...