02 / 05 / 2024

fortis istanbul lansmanı

fortis istanbul lansmanı

Yiğit Group Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atmaya hazırlanıyor. Önder Yiğit, Fortis İstanbul'da metrekare satış fiyatının ortalama 4 bin 100 TL olacağını söyledi.

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

3. İstanbul Hasbahçe'de lansman öncesi yüzde 10 indirim!

3. İstanbul Hasbahçe'de lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar... 

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

fortis istanbul lansmanı Haberi

fortis istanbul lansmanı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin inşaat sektöründeki en önemli yatırımcılarından Yiğit Group İstanbul’a ilk imzasını Fortis İstanbul’la atacak. Yiğit Group’un İstanbul’un gözde iş ve yerleşim merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sakinlerine şehrin merkezinde maksimum konfor sunacak. 


Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, başta Diyarbakır olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 37 yıldır önemli projelere imza attıklarını söyledi. Yiğit Group’un kendi bölgesinde sektöre kazandırdığı değerleri İstanbul’a taşımak istediklerini anlatan Önder Yiğit, Fortis İstanbul’la bu konuda önemli bir adım attıklarını ifade etti. 




Yiğit Group olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm projelerin her zaman arkasında durduklarını belirten Önder Yiğit, müşteri memnuniyetinde bölgenin lider şirketlerinden biri olduklarını vurguladı. 


Yiğit Group’un inşaat, mimarlık, gıda ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösterdiğini anlatan Yiğit, Vitra ve...