02 / 05 / 2024

Francis Jones Morehen Thorp

Francis Jones Morehen Thorp

Danimarka Kültür Ajansı'nın verdiği " Yılın Halk Kütüphanesi " ödülüne Avusturya'da bulunan Craigieburn Kütüphanesi değer bulundu. Kütüphane mimar Francis - Jones Morehen Thorp tarafından tasarlanmıştı.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Milyarder Paul Tudor Jones, Bitcoin'in 'bir gün' çok daha yüksek bir değere sahip olacağını söyledi!

Jack&Jones yüzde 40 indirimli ürünler kapış kapış! Bitmeden alın! İşte 28 Eylül 2022 Jack&Jones fiyat listesi!

Kışa hazırlandığımız şu günlerde erkek giyim markası Jack&Jones online satış mağazası jackandjones.com.tr’de s sweatshirtlerde indirim kampanyası başlattı. İşte sizi de Jack&Jones sahibi yapacak fırsat ürünlerinin fiyat listesi

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Renee Zellweger, Los Angeles’taki evini 6.4 milyon dolara sattı!

Bridget Jones’un Günlüğü serisinin yıldızı Renee Zellweger, dağın eteğinde bulunan çiftlik tarzı evini 6,4 milyon dolar bedelle sattı. Ünlü oyuncunun 6 senede neredeyse yüzde 50 karla sattığı evinde yok yok.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

New York borsası rekorla kapandı!

New York borsasında S&P 500 ve Nasdaq endeksleri günü rekor seviyelerde tamamlarken, Dow Jones endeksi değer kaybetti.

Berlin'de kiralar arttı!

Almanya’nın büyük şehirlerinde kiralar ortalama yüzde 2.3 artarken, konut fiyatları yüzde 6,7 yükseldi. Jones Lang LaSalle adlı danışma şirketinin verdiği bilgiye göre, kira artışında Berlin ilk sırada yer alıyor.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Francis Jones Morehen Thorp Haberi

Francis Jones Morehen Thorp

Danimarka Kültür Ajansı'nın verdiği "Yılın Halk Kütüphanesi" ödülüne Avusturya'da bulunan Craigieburn Kütüphanesi değer bulundu. Kütüphane mimar Francis-Jones Morehen Thorp tarafından tasarlanmıştı. Danimarka Kültür Ajansı ödülü kazananı, IFLA - Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumlan Federasyonu'nun yıllık toplantısının yapıldığı Lyon'da duyurdu. Craigieburn Kütüphanesi jüri tarafından bu ödüle "Hume kentinde kültür ve bilginin gelecekteki gelişimi için parlak ve dinamik bir platform" olduğu için değer bulundu. Habere göre, yarışmada ödüle layık görülen diğer kütüphanelerin bulunduğu ülkeler arasında İngiltere, Danimarka ve Hollanda da yer...