05 / 05 / 2024

fransa 1 dolara alınan mağara kirası

fransa 1 dolara alınan mağara kirası

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti, açık artırmada 1 dolara aldıkları mağara evi şimdi gecesi 75 dolara kiraya veriyor.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

AJet'ten Mart 2024 kampanyası! 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satacak!

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet Mart 2024 kampanyası için düğmeye bastı.  Başlatılan kampanya kapsamında 1 euro-1 dolara yurt dışı bileti satılacak.

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Son Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının ardından dolar değer kazandı. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı artırımından sonra dolar uçuşa geçti. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Dolarda kıyamet kopacak! 1 dolara neler olacağına inanamayacaksınız, resmi bir açıklama geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyonun yüksek seyretmesi faizlerin artırılmasına neden oluyor. Ünlü kredi kuruluşu FED'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. FED, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek seyrettiğini ifade etti.

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşüşünü yaşadı ve 1 euro 1 dolara eşitlendi. Dün 17,56 TL seviyesinde işlem gören euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Temmuz 2022...

İnşaat malzemesi ihracatı son 1 yılda 34 milyar dolara çıktı

Mayısta ortalama ihracat birim değeri endeksin başlangıcı olan 100 seviyesine yeniden ulaştı. İnşaat malzemeleri ihracatında kilogram başına düşen değer mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 38,1 artarak 0,58 dolara yükseldi.

Merkez Bankası'nda şok eden değişiklik! 1 dolara bile dokunamayacaklar

Merkez Bankası'yla Ocak ayında gidilen flaş değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası, bünyesinde bulundurduğu yabancı merkez bankalarının dövizlerine dokunamayacak.

fransa 1 dolara alınan mağara kirası Haberi

fransa 1 dolara alınan mağara kirası

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti, Loire Vadisi'nde bulunan ve tamamen çöplük içindeki bir mağarayı açık artırmada sadece 1 dolara satın aldılar. Ardından hazırlıklar başladı. Restoranda çalışırken biriktirdikleri paralarla mağarayı restore ettiren ve gerçek bir eve dönüştüren çift, 1 yılın sonunda bu girişimi paraya dönüştürmeye başladı. Görenleri büyüleyen bu mağara ev, şimdilerde dünyaca ünlü seyahat sitesi Airbnb'de kiralık. Geceliği 75 dolardan kiralanan mağara eve dünyanın dört bir köşesinden büyük ilgi var, öyle ki evin hiç boş kalmadığı belirtiliyor.  


40 MİLYON ÇİNLİ MAĞARADA


Son dönemde ilgi görmeye başlayan mağara evlerin en önemli özelliklerinden biri yazın serin ve kışın sıcak kalması. Ayrıca depremlerden etkilenmemesi de tercih nedenleri arasında. Çin’de 40 milyona yakın insanın mağarada yaşadığı tahmin edilirken, Fransa, İspanya...