06 / 05 / 2024

Fransa AB Komisyonuna 1 milyar avro ceza ödeyecek

Fransa AB Komisyonuna 1 milyar avro ceza ödeyecek

Avrupa Birliği Komisyonu, tarım fonlarının dağıtılmasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle, Fransa’ya 1 milyar avro ceza kesti.Komisyon, Fransa’nın, AB’den alıp 2008 ve 2012 yılları arasında kendi çiftçilerine dağıttığı tarım destekleme fonlarında usulsüzl

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Airbnb emlak şirketi değil, Fransa'da ruhsata ihtiyacı yok!

AB'nin en yüksek yargı organı Avrupa Adalet Divanı, internet üzerinden konaklama hizmeti veren Airbnb'nin Fransa'da faaliyet gösterebilmesi için ruhsata ihtiyacı olmadığına karar verdi...

Fransa, AB Komisyonu’na 1 milyar avro ceza ödeyecek!

Avrupa Birliği Komisyonu, tarım fonlarının dağıtılmasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle, Fransa’ya 1 milyar avro ceza kesti.Komisyon, Fransa’nın, AB’den alıp 2008 ve 2012 yılları arasında kendi çiftçilerine dağıttığı tarım destekleme fonlarında usulsüzl

Güneşli AB Yaşam nerede?

AB Yaşa projesinde daire fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. Peki Güneşli AB Yaşam nerede?

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık!

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık daire alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 147 daireden meydana gelen projede 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

AB Yaşam Evleri Güneşli fiyatları!

AB Yaşam Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 147 adet daireden meydana gelen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte AB Yaşam Evleri Güneşli fiyatları...

AB Yaşam Evleri telefon numarası!

Ab Yaşam Evleri projesinde daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. İşte AB Yaşam Evleri telefon numarası...

AB’nin sıfır atık programı ile 600 milyar Euro tasarruf sağlanacak!

AB’nin “sıfır atık” programı, döngüsel ekonomi için yasal çerçeve oluşturuyor. Üye ülkeler 2030’a kadar belediye çöplerinde yüzde 70, ambalaj atıklarında ise yüzde 80 seviyesinde geri dönüşüm sağlayacak. Bu sayede 600 milyar euro tasarruf sağlanacak

AB Grup İnşaat, karma proje için çalışmalara başladı!

Geçen ay Güneşli’de konumlanan AB Yaşam Evleri, projesini satışa sunan AB Grup İnşaat, Basın Ekspres Yolu’nda 1100 daire ve 5 yıldızlı otelden oluşan 90 milyon TL yatırım değerli karma proje için kolları sıvadı.

Bahçelievler AB Yaşam Evleri ödeme!

Yenibosna AB Yaşam Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireden meydana geliyor. Bahçelievler AB Yaşam Evleri ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat!

Satışları devam eden Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 6 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'in Yenibosna bölgesinde yükseliyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

Fransa AB Komisyonuna 1 milyar avro ceza ödeyecek Haberi

Fransa AB Komisyonuna 1 milyar avro ceza ödeyecek

AB Komisyonu kararı gereği Fransa, 1 milyar avrodan fazla desteği geri ödeyecek. Daha önce AB Komisyonu ve Fransa arasında yürütülen müzakerelerde söz konusu usulsüzlükle ilgili olarak Brüksel, Paris’ten 1,8 milyar avro geri ödemesini talep etmişi. Yoğun müzakerelerin ardından, bu miktarın 1 milyara indirildiği bildirildi.


Fransa, 2008 ve 2012 yılları arasında AB Komisyonu’ndan ortak tarım destekleme fonundan 40 milyar avro destek almıştı.


Fransa, 1 milyar avro tutarındaki cezayı 2017 yılına kadar üç taksitte...