19 / 05 / 2024

Fransa kilise satışı

Fransa kilise satışı

Fransa'nın Logwy kentinde bulunan asırlık bir kilisenin, boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin Euro bedelle satışa çıkarıldığı açıklandı.

Dünyanın en pahalı evi 425 Milyon Euro’ya satılıyor!

Dünyanın en pahalı evi Fransa’nın gözbebeği Paris’e 40 kilometre uzaklıkta yer alan Chateau d’Armainvilliers, 425 milyon Euro'ya satılıyor.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

16 milyonluk tarihi kilise satışa çıktı! Emlak danışmanı açıkladı! Satılmasında engel yok!

Sivas’ın Hafik ilçesinde 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi,  16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı.

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Fransa’da iPhone 12’nin satışı yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri belirlenmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı.

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı!

Fransa'da yapımı 2011 yılından beri süren ahşap otomobil sahibini buldu. Ahşap Citroen 2CV model otomobil rekor fiyata satıldı. İşte detaylar!

Dünya'da konut satışları dibi gördü, Türkiye'de yüzde 31 arttı!

MasterTürk tarafından yapılan araştırmaya göre senenin ilk yarısında ABD, Fransa, İngiltere ve Çin gibi ülkelerde konut satışları düşerken, Türkiye'de yüzde 31'lik bir yükseliş yaşandı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Bursa'da tarihi kilise satışa çıkarıldı!

Bursa'da yer alan bir kilise, internet üzerinden 6 milyon 300 bin TL bedelle satışa sunuldu.

Sean Connery'nin Londra ve Fransa'daki konutları satılıyor!

İskoç oyuncu, efsanevi Bond yıldızı ve yapımcı Sean Connery'nin Londra'daki evi ve Fransa'daki malikanesi satışa sunuldu...

Mardin'de 1700 yıllık kilise 7.2 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mardin'deki 1700 yıllık tescilli kilise, tapusu elinde olan İbrahim Aycun tarafından 7 milyon 250 bin TL'ye satılıyor. Yıllar boyunca depo olarak kullanılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da kültür varlığı olarak tescillenmişti.

Fransa kilise satışı Haberi

Fransa kilise satışı

Fransa'nın kuzeydoğusundaki Logwy kentinde asırlık bir kilisenin, boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin Euro bedelle satışa çıkarıldığı açıklandı.

Yerel France Bleu Lorraine radyosundaki habere göre, 1911-1913 yıllarında inşa edilen Saint-Jules Katolik kilisesinin satılmasına karar verildi.

Haberde, uzun yıllar bölgede bulunan iş adamlarınca giderleri karşılanan kilisenin, son yıllarda boş kaldığı, iş adamlarının ilgisizliği sonrası cemaatin de gelmemesi sebebiyle asgari giderlerinin karşılanamadığı belirtildi. Nancy Başpiskoposluğunun kilisenin satışı için işlemlere başladığı bildirildi.

190 bin euro bedelle satılığa çıkarılan tarihi binanın loft tipi bir konut veya çok sayıda apartman dairesi şeklinde kullanılabileceği, çok amaçlı etkinliklere ev sahipliği yapabileceği belirtildi.

Belçika ve Lüksemburg sınırında bulunan Lorraine bölgesinde son yıllarda kiliseye olan ilginin azaldığı belirtilen haberde, bölgede 20 civarında kilisede düzenli ayin düzenlenebildiği, çok sayıda kilisenin ilgisizlik sebebiyle asgari ihtiyaçlarını...