02 / 05 / 2024

fransada yağışlarda ölenler

fransada yağışlarda ölenler

Fransa'nın Herault bölgesinde bulunan Lamalou-les-Bains şehrini etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtınada 3 kişi öldü. Yağışlar yer yer su baskınlarına sebep olurken, 2 kişi de kayboldu...

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yabancıya konut satışı resmen çakıldı: Son 31 ayın en düşük seviyesi!

Yabancıya konut satışları koronavirüs salgını nedeniyle kapanma önlemlerinin artırıldığı 2021 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye gerilerken 2023'ün ilk 11 ayındaki toplam satışlarda da son 6 senenin en düşük satışı gerçekleşti. 

Ekonomist Yeşilada, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu: Halka arzın sonu kötü olabilir

Halka arz son zamanlar milyonlarca vatandaş hisse alım-satım işlemlerine aktif olarak katıldığı bir araç. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yaşanan halka arz patlaması hakkında ciddi uyarılarda bulunuyor. Peki Yeşilada’ya göre halka arzın muhtemel sonu ne olacak? İşte önemli açıklamalar…

Yabancıya gayrimenkul satışı azalmaya başladı!

Geçen yılın tamamında yabancılara 6,3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapılarak tüm yılların rekoru kırılırken bu yıl ilk 6 aylık rakamlara göre satışlarda yüzde 36,6 oranında bir düşüş yaşanıyor.

65 yaşlık maaşı alanlar yaşadı... Büyük zam geliyor... Maaşlarda artış olacak

65 yaş aylığı alan vatandaşların gözü ve kulağı emekli maaşlarına yapılacak zamma çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeli haberi vermesinin ardından aylım alan vatandaşların da yüzü gülmeye başladı. Maaşlarına zam gelecek.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, kıdem tazminatı tavanı tek tek hesaplandı! Maaşlarda deprem! Hangi maaş kaç TL olacak?

65 yaş üstü aylıkları, engelli aylığı, isteğe bağlı sigorta primleri asgari ücret zammıyla tek tek artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak?

Bu markette hem ayçiçek hem zeytinyağında dev indirimler başladı! 2 litre yağ 62 TL’ye düştü!

Sıvıyağlarda Ramazan öncesi dev bir indirim kampanyasına imza atan Migros Markette ayçiçek yağı, zeytinyağı ve organik yağ çeşitlerinin fiyatlarını görenler inanamıyor. Vatandaş soluğu markette alınca stoklar hızla erimeye başladı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Deprem uzmanı Ahmet Ercan peş peşe sıraladı: Burada büyük depremler yaşanabilir! 

Kahramanmaraş merkezli 10 şehirde ağır yıkıma sebep olan depremlerden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, peş peşe açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. Ercan "Burada büyük depremler yaşanabilir" dedi. İşte ayrıntılar... 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın!

Ocak ayıyla birlikte neredeyse tüm maaşlarda artış yaşandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın! 

Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

65 yaş aylığı, evde bakım parası ve engelli aylığında resmen deprem! 2023 zamlı maaşlarda son dakika!

Evde bakım parası, 65 yaş aylığı ve engelli aylığı alan vatandaşlar 2023 Ocak zammını yakından izliyor. Ocak 2023 zammı yavaşça netleşmeye başladı. İşte 1 Ocak 2023 zamlı 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı...

fransada yağışlarda ölenler Haberi

fransada yağışlarda ölenler

Fransa'nın Herault bölgesinde bulunan Lamalou-les-Bains şehrini etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtınada 3 kişi öldü. Yağışlar yer yer su baskınlarına sebep olurken, 2 kişi de kayboldu. Aveyron'da ise 76 yaşındaki bir kadın köprüden düştükten sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, güvenlik güçlerinin bölgeye sevk edilmesi talimatı verdi. Bölgede turuncu alarm...