05 / 05 / 2024

FU Gayrimenkul arabuluculuk şirketi

FU Gayrimenkul arabuluculuk şirketi

Fu Gayrimenkul, 2005 yılından bu yana banka ve banka dışı finans kuruluşlarının kullandırdıkları kredilerin teminatını oluşturan ipotek işlerini yürütüyor. FU Gayrimenkul Ceo'su Ertuğrul Bal yeni işinin arabuluculuk merkezleri açmak olduğu söylüyor.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Zorunlu arabuluculuk uygulaması emlak piyasasına olumlu yansıyacak!

Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, 1 Eylül tarihi itibarıyla hayata geçen kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının piyasaya olumlu yansıyacağını söyledi.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

51 yıllık gayrimenkul anlaşmazlığı arabuluculukla çözüldü!

Yarım asırdır 4 ayrı tarafı olan ipotek anlaşmazlığı 22 günde çözüme kavuştu. Arabuluculuk yöntemi ile mahkemeye gidilmeden çözülen uyuşmazlıkta, 51 sene önce gayrimenkul üzerine konulan ipotek kaldırıldı.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Gayrimenkul alırken dikkat!

FU Gayrimenkul, Taşınmaz Risk Analizi ile alıcıyı koruyan profesyonel bir destek sunarak bireysel alıcının güvenle gayrimenkul almasınayardımcı oluyor.

FU Gayrimenkul'ün 2017 hedefi 300 bin adet ipotek işlemi!

Her 100 ipotekten 35’inin altına imzasını atan FU Gayrimenkul ise bankaların üstünden yük alarak sektördeki 12 yıllık tecrübesi kanıtlıyor.

Rus vatandaşları tekrar Türkiye’den ev almaya başladı!

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul’a göre; Daha önce Avrupa’dan ya da Batı’dan daha çok alım varken şimdi Rusların yanı sıra Ortadoğu ülkelerinin vatandaşları da alım yapıyor.

FU Gayrimenkul'ün 2017 hedefi 300 bin adet ipotek işlemi!

Her 100 ipotekten 35’inin altına imzasını atan FU Gayrimenkul ise bankaların üstünden yük alarak sektördeki 12 yıllık tecrübesi kanıtlıyor.

Fu Gayrimenkul 1.2 milyon ipotek işlemi gerçekleştirdi!

67 finans kurumunun vekaletini taşıyan Fu Gayrimenkul 1.2 milyon ipotek işlemi gerçekleştirdi. 2005 yılından faaliyette olan Fu Gayrimenkul arsanın, dairenin tapusunu inceliyor.

Demet Akkuzu'dan mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçları!

FU Gayrimenkul’un IK Yöneticisi Demet Tansuğ Akkuzu, Kırklareli Üniversitesi ‘TrakyaKAriyer Projesi’ kapsamında gençlerle buluştu. Gençlere FU’nun iş kollarını anlatan Akkuzu, mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçlarını da anlattı.

Bu yıl gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek!

FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bul, ''Bu sene gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek gibi'' diye konuştu.

FU Gayrimenkul arabuluculuk şirketi Haberi

FU Gayrimenkul arabuluculuk şirketi


Fu Gayrimenkul, 2005 yılından bu yana banka ve banka dışı finans kuruluşlarının kullandırdıkları kredilerin teminatını oluşturan ipotek işlerini yürütüyor. Fu Gayrimenkul’ün yüzde 100 sahibi ise private equity şirketi Pera Capital.


İlk olarak 2008’de yüzde 38 hissenin satın alınmasıyla başlayan ortaklık, 2014’te şirketin tamamının satın alınmasıyla devam ediyor. Şirketin CEO’luk görevini 2013 yılından bu yana yürüten Ertuğrul Bal da sigorta sektöründe tanınan bir isim.


Bal, Türkiye’nin ilk online sigorta brokerı olan Sigortadukkani.com’u kurmuş ve bu siteyi 2012’de satmıştı. FU Gayrimenkul, bugüne kadar 1,2 milyonu aşan ipotek işlemini gerçekleştirdi.


52’si avukat olmak üzere 111 kişilik kadrosuyla hizmet veren FU Gayrimenkul, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde 690’ın üzerinde avukat ve avukat olmayan diğer uzmanlardan oluşan yaygın bir ağa sahip.


Ertuğrul Bal, 2016’da 27 milyon TL olan...