24 / 07 / 2024

Fuar katılımları

Fuar katılımları

Ekonomi Bakanlığı hakları olduğu halde uzayan süreç yüzünden teşvik almaktan vazgeçen şirketlerin sıkıntıları sona erdirmek için çalışma başlattı.

BES’e katılımlar hızla artıyor. Fon büyüklüğü 433 milyara ulaştı

Katılımcıların ödediği fon tutarı ve devlet katkısıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)  toplam büyüklüğü 400 milyar 74 milyon lirayı buldu. 33 milyar 330,2 milyon liralık toplam fon büyüklüğü ile sistemde toplam büyüklük 2022 yılında 433 milyar 404,2 milyon lira oldu

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete açtı!

Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Altunizade, Güneşli, Beykent, İmes ve Merter şubelerini hizmete açtı.

Ziraat Katılım Bankası yeni destek adımlarını açıkladı!

Ziraat Katılım Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik yaşama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle attığı yeni destek adımlarını açıkladı.

Faizsiz konut alımında katılım dönemi!

Mevcut bütçeleri olan vatandaşlar için faizsiz finansman sistemi ile ev sahibi olabilmek çok daha kolay. Bu alanda hizmet veren Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi" diye konuştu...

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Katılımevim katılımcılarını ev ve araba sahibi yaptı!

Konut ve otomobil alımlarında faizsiz finansman desteği sağlayan tüketicilere farklı bir çözüm modeli sunan Katılımevim, 2018’in son kura çekilişini İstanbul’da yaptı.

Fuar katılımları Haberi

Fuar katılımları

Fuar desteğinin şirketlere yapılan ödemesinde sürelerin uzaması özellikle Turquality üyelerini olumsuz etkiliyor. Bazı şirketler hakları olduğu halde uzayan süreç yüzünden teşvik almaktan vazgeçiyor veya gönülsüz davranıyor. Ekonomi Bakanlığı çekilen bu sıkıntıları sona erdirmek için yeni düzenlemelerle harekete geçti. Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, “Bakanımızın bu konuda net talimatı var, bizim bakanlığımızdan kaynaklanmıyor olsa da süreçteki tıkanıklığı aşacak önlemleri en kısa sürede alacağız. Fuara katılımla teşvik ödemesi arasındaki sürenin en fazla 3 ay olması gerek” dedi. Fuar desteği ödemelerini almaları bir yılı bulan ihracatçıların bu konudaki sıkıntısı sona eriyor. Ekonomi Bakanlığı bünyesinde konuyla ilgili çalışma başlatılırken geçen hafta konuyla ilgili çalışma yapıldığı, revizyonun netleşmesi için önümüzdeki hafta da bir toplantı programlandığı öğrenildi.



Yapılacak düzenleme hakkında bilgi veren Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan...