02 / 05 / 2024

Fuat Uzun kimdir

Fuat Uzun kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Başmüfettişlikleri atamaları gerçekleştirildi.

Manisa'nın 2015 programında hafif raylı sistem yer alıyor!

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı. Fuat Uzun, "Hafif Raylı Sistem Projesi 2015 yılı stratejik programımızda görünüyor." dedi..

Fuat Uzun Şehzadeler TOKİ konutlarını inceledi!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nün işbirliğinde Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fuat Gedik kimdir?

Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Gedik'in biyografisi...

Fuat Oktay kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay kimdir? Fuat Oktay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Oktay'ın biyografisi...

Bekir Uzun kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Bekir Uzun kimdir? Bekir Uzun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bekir Uzun'un biyografisi...

Ömer Fuat Günday kimdir?

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ömer Fuat Günday kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Manisa'nın 2015 programında hafif raylı sistem yer alıyor!

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı. Fuat Uzun, "Hafif Raylı Sistem Projesi 2015 yılı stratejik programımızda görünüyor." dedi..

Manisa projeleri 2015'in ilk toplantısında açıklandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı ilk toplantısına katıldı. Uzun, projeler hakkında bilgi verdi.

Fuat Uzun kimdir Haberi

Fuat Uzun kimdir

Bugünkü 31560 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan kararla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Başmüfettişlikleri atamaları gerçekleştirildi.

31560 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Fuat Uzun; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Başmüfettişliklerine Alaettin Kandemir, Onur Şatıroğlu, Onur Özavcı, Ahmet Çelikdin, Sebiha Çetin, Özgür Kabayel, Ferhat Aydın, Burcu Gündoğdu, Hakan Özmen, Sevda Soysal, Cemal Alpaslan Özcan, Göksel Yolcu, Yusuf Kenan Karaaslan, İbrahim Yılmaz, Ertan Örs ve Adnan Doğan getirildi.

Atama kararları için