01 / 05 / 2024

Fuzulev en alma nasıl

Fuzulev en alma nasıl

FuzulEv teslimatların erkene çekildiği ve sınırlı kontenjana sahip kampanya, 31 Temmuz'da sona ereceğini duyurdu. 

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Konut ve otomobil satın alma beklentisi dibi gördü!

Tüketici Güven Endeksi, kasım ayında yüzde 2,7 oranında artarak 75,5’e çıktı. Ölçümde temel alınan alt endekslerden konut satın alma beklentisi resmen dibi gördü. Aynı zamanda, otomobil alma beklentisi de konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

En çok zam hangi otomobillere geldi, bu zamlar ikinci eli etkileyecek mi?

Otomobil alma hayali kuranlar 2023 yılının ilk günleriyle gelen zamlarla hayal kırıklığına uğradı. Yeni yılın daha ilk saatlerinde web sitelerindeki fiyat listelerini kapatan markalar, hemen ardından peş peşe zamları duyurdu. Peki yeni yılda en fazla zam hangi otomobile geldi ve bu zamlar ikinci el

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

En ucuz araba kaç TL? En ucuz otomobil fiyatları ve markaları nelerdir?

Araba alma hayali kuranlar en ucuz araba modellerini ve fiyat aralıklarını araştırmaya başladı. En ucuz araba kaç TL, Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz arabalara dair detaylar haberimizde!

3 bin 500 lira altı en iyi 13 akıllı telefon! Xiaomi, Samsung, Realme... İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Son dönemde akıllı telefon fiyatlarının fahiş fiyat artışları nedeni ile pek çok kişi yeni akıllı telefon alma fikrini rafa kaldırdı fakat hala 3 bin 500 lira gibi bir bütçele iyi bir akıllı telefon sahibi olmak mümkün! Peki bu telefonlar hangileri? En ucuz telefon hangileri? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat

'Anneler Günü' çiçeği ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Anneler Günü'ne günler kala vatandaşları annelerine hediye alma telaşı sardı. Çoğu kişinin ilk aklına gelen çiçek fiyatlarını haberimizde listeledik. Peki en uygun çiçek hangi markette satılıyor? İşte A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Salgında yeni ev alma paniği yaşandı!

Koronavirüs salgınında yaşam standartların değişmesi en çok konut tercihlerini değiştirdi. Bu dönemde evlerini ofise çeviren vatandaşlar yeni ev alma paniği yaşadı. 

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Fuzulev en alma nasıl Haberi

Fuzulev en alma nasıl

FuzulEv teslimatları 12 ila 36 ay arasında yaparak uzun süre beklemeden daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı.FuzulEv başlattığı yeni kampanyada, ev teslimlerinin Türkiye’de bugüne kadar yapılacak "en erken" teslimler olduğunu duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; FuzulEv teslimatların erkene çekildiği ve sınırlı kontenjana sahip kampanya, 31 Temmuz'da sona ereceğini duyurdu. Yüksek konut fiyatları ve artan kredi faiz oranları dar gelirli vatandaşların küçük birikimlerle ev sahibi olma umudunu azaltırken, FuzulEv başlattığı yeni kampanya ile küçük birikimlerle kısa zamanda ev sahibi olmaya imkan sağlıyor. Şirket, teslimatları 12 ila 36 ay arasında yaparak uzun süre beklemeden daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı. 

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, insanların ev sahibi olabilmeleri için yeni yöntemler geliştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"FuzulEv olarak 27...