14 / 05 / 2024

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

GİB açıkladı! Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldı...

Gelir İdaresi Başkanlığı GİB, mücbir sebep hali devam eden iller için son tarihin 30 Nisan 2024'ten 31 Ağustos 2024'e uzatıldığı belirtildi.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV ödemesi için GİB mesaj göndermeye başladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan uyarı kapsamında göre ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödeme süresi bugün itibari ile doluyor. Buna göre, GİB araç sahiplerini SMS atarak uyarmaya başladı. İşte haberin detayları...

DS 7'ye bu ay da zam uğramadı! İşte DS7'nin güncel fiyatları!

Fransız devi DS Automobiles DS 7'nin merakla beklenen yeni fiyatlarını web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay ki fiyatarı da yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına ilk ve son kez 2 bin 500 TL yatacak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük kamusal bankalarından Ziraat Bankası, şimdi de tatil kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürdü. Ziraat Bankası, TatilBudur ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine tamı tamına 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Aman dikkat! Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan son dakika duyurusu! Son gün bugün!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bazı beyanname ve bildirimlerin verilme süresinin 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Katma Değer Vergisi, Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Payı ve diğer vergi beyannameleriyle bildirimler 5 Temmuz Çarşamba gün sonuna kadar verilebilecek.

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Fahiş fiyata geçit yok! Bunu yapanlara ceza yağacak

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Yaşanan depremlerden sonra fırsatçılığın gün yüzüne çıkması ve vatandaşın canını yakacak şekilde fiyatlarla kira ve satılık mülk başta olmak üzere, fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket amacını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen faaliyetleri yapabilir ; 1- Deniz, kara ve hava ulaşım araçları ile yurt içi yurt dışı ve uluslararası taşıma hizmetleri yapmak. Bu amacı gerçekleştirmek için deniz, kara ve hava ulaşım araçlarını ve gereçlerini yurt içinden ve yurt dışında satın almak, kiralamak, işletmek, satmak, kiraya vermek, inşa etmek, rehnetmek, ipotek etmek ve bu taşıma hizmetleriyle birlikte komisyonculuk yer işleri yükleme, boşaltma, gümrük işlerini yapmak taahhüt etmek ve armatörlük yapmak , Gemi,yat ve tekne vs deniz araçlarını kiralamak ,kiraya vermek ,almak ,satmak ve bu araçlarla organizasyon...