18 / 05 / 2024

G. Karl Johann Schmiech

G. Karl Johann Schmiech

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi, Niyazi Koçak, G. Karl Johann Schmiech tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Tuzla'da kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Borsada gözler 9 aylık bilançolarda! 9 aylık bilançolarda hangi sektörler karlılıkta öne çıkacak?

Ortadoğu’daki gerginlik nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir devam ederken, piyasa çevreleri 9 aylık bilançolara kilitlendi. Uzmanlar, gelecek bilanço sonuçlarına göre hisse bazlı borsada hareketliliğin artabileceğini öngörüyor.

Karl-Heinz Holland kimdir? Nerede doğdu? BİM’de hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Karl-Heinz Holland hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Karl-Heinz Holland hakkında merak edilenler...

Borsaya yatırım yapanların karlı günü! BİST 100 tarihi rekoru kırdı

BIST 100 Endeksi günü 1,82 puan yükselerek 8,487 puandan tamamladı. BIST 100 Endeksi tarihi zirvesini 8.512 puana çıkardı. İşte tüm detaylar...

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

G. Karl Johann Schmiech Haberi

G. Karl Johann Schmiech

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi, Niyazi Koçak, G. Karl Johann Schmiech tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi iş konusu; a) Enerji alanındaki tüm termik ve Hydro (HES) Santrallarındaki asbest ile ilgili araştırma, analizi özel eğitim, yönetimi rehberliği ve danışmanlığı ve asbest söküm gözetim hizmetlerinin sunulması. b) Yurtiçi ve yurtdışı çevreye zarar verici tüm bina ve tesislerde ki asbest konusundaki asbest liflerine maruz kalmaya karşı korunmak için her türlü tedbirin uzman kişiler gözetiminde yaptırılması hizmeti sunmak. c) Her türlü çevre kalite belgelerinin alınması, proje rehberlik hizmetlerinin verilmesi  d) İş sahiplerinin asbest içeren tesislerin veya makinaların bakım ve tadilatına başlamadan önce asbest içeren malzemelerin envanterinin çıkarılması ve çıkan...