20 / 07 / 2024

Gabonlu bakanlar

Gabonlu bakanlar

TOKİ Başkanı Karabel, Gabonlu bakanlara, İdarenin uygulamaları ve finansal yapısı hakkında brifing verdi

Milletvekili ve bakanların zamları şok etti: Bakanlara 28 bin, hem bakan hem milletvekilli emeklilerine 47 bin zam!

Asgari ücrete ve emeklinin kök aylığına zam yapılmamasına rağmen, bakan ve milletvekillerine zam yağdı. Bakanlar ve milletvekilleri, temmuzda yaklaşık 28 bin TL zamlı maaş alacak. İşte ayrıntılar...

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

Dünyaca ünlü bankadan korkudan dolar tahmini. Açıp bakanlar yeniden kapattı

Dünyaca ünlü bir bankadan korkutan dolar tahmini geldi. Tahmini açıp bakanlar geri kapatmak zorunda kaldı.

Bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? O rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni bakanların atanmasıyla, bakanların ne kadar maaş alacağı araştırılıyor. Peki bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan maaşları kesinleşti mi? 

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Rus petrolü tedirgin etti! Bakanlar toplanıyor

G7 maliye bakanları 2 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan toplantıda, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşeceklerini bildirdi.

Bakanlar toplanıyor! Piyasaya acil müdahale

Avrupa Birliği üyesi ülkelerin enerji bakanları olağanüstü toplanıyor… Toplantıda doğalgaz ve elektrik fiyatlarında ki hızlı yükseliş görüşülecek.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

Amerikalı bakanların mal varlıkları dondurulacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum, Amerika'nın Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız, varsa." dedi.

İmar barışı Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi!

Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyunda açıklandığı günden bu yana ilgiyle karşılanan ve Bakanlar Kurulu’nda dün kabul edilen İmar Barışı düzenlemesinin detaylarını anlattı.

Ankara, Konya ve Kayseri için Bakanlar Kurulu'ndan flaş karar!

Bakanlar Kurulu tarafından Ankara, Konya ve Kayseri için flaş kararlar alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Fas'ta Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu başladı!

Başkent Rabat'ta Arap Birliği'ne üye ülkelerin katılımıyla gerçekleştirilen "Arap Bakanlar Konut ve Kentsel Gelişim Forumu" başladı.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Gabonlu bakanlar Haberi

Gabonlu bakanlar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Gabonlu bakanlara, TOKİ uygulamaları ve finansal yapısı hakkında brifing verdi

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba'nın ortak basın toplantısında gündeme gelen Gabon'daki 200 bini bulan konut açığı, heyetler arası

görüşmelerde ele alındı.

Ondimba ile basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Gül, Gabon'da çok büyük altyapı yatırımlarının bulunduğunu belirterek, toplu konutları Türk şirketlerinin yapacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Ondimba da ülkesinde 200 bine yakın konut açığı bulunduğuna işaret ederek, bu sorunu çözmek için ortak çaba sarf edilebileceğini, iki ülke arasındaki işbirliğinin her geçen gün daha da artacağını söylemişti.


TOKİ'nin finansal yapısı aktarıldı


Gabon'da 200 bin konut açığının gündeme gelmesinin ardından konuk heyet, TOKİ uygulamaları hakkında bilgi talebinde bulundu. Bunun üzerine TOKİ Başkanı Karabel, Cumhurbaşkanı...