30 / 04 / 2024

Gaffar Yıldırımer özgeçmiş

Gaffar Yıldırımer özgeçmiş

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Yıldırımer kimdir? Gaffar Yıldırımer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gaffar Yıldırımer, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor?

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Aziz Yıldırım, Gebze'de arazi gezdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Gebze'de yeni yapmayı planladıkları tesisin arazisinde birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım: "Fenerbahçe buraya 10 yıl içinde yerleşmiş olur " dedi.

Binali Yıldırım: Medeniyetimiz imar rantına yenik düşmekten kurtulamıyor!

Başbakan Yıldırım, "Geçmişimiz, medeniyetimiz imar rantına her geçen gün yenik düşmekten kurtulamıyor." dedi.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Binali Yıldırım: İzmir yatırımlarımız devam edecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Artık milletvekili değilim ama bir İzmirliyim. Kapasitemle, imkanlarımla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Kenan Evren'in Marmaris'teki evi 6 yıldır satılmıyor!

Kenan Evren, geride acı dolu miras bıraktı. Musalla taşında tek başınaydı. Geçmiş yıllarda önemli isimlerin kapısında yattığı Marmaris'teki evi de yalnızlaştı. 6 odalı lüks villaya, 6 yıldır alıcı çıkmadı

Aziz Yıldırım'dan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Topuk Yaylası ziyareti!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Göztepe 60. Yıl Parkı'nda Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi'yi ziyaret ederek Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Topuk Yaylası Tesislerindeki uygulamalar hakkında konuştular.

Gaffar Yıldırımer özgeçmiş Haberi

Gaffar Yıldırımer özgeçmiş

Gaffar Yıldırımer kimdir?

Gaffar Yıldırımer, 1955 Yılında Konya'da doğdu. 1975 yılında Afyon Bolvadin inşaat meslek lisesini bitirdi. Öğretimini tamamlamasına takiben, 1978-1991 yılları arasında İstanbul Üniversitesi yapı işleri teknik daire başkanlığında kontrol teknikeri olarak çalıştı.1991 yılından itibaren serbest eksper olarak çalışmaya başladı. 


1991-2005 yılları arasında Pamukbank, Halk Bankası, Finansbank, Dışbank, Fortisbank gibi bankalara eksperlik hizmeti verdi. Özel kişiler, firmalar ve yukarıda adı geçen bankalara toplam 11.000 adet ekspertiz raporu hazırladı. 


2005 yılında Uzman Gayrimenkul Danışmanlık Eksperlik ve İnşaat Limited Şirketini kurarak Eylül 2009 tarihine kadar yukarıda isimleri geçen bankalara eksperlik hizmeti vermeye devam etti. 


Eylül 2009 da kurulan Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasında kurucu ortak olup, şirket yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. Halen eksperlik ve yönetim kurulu başkanlığı görevini...