28 / 07 / 2024

Galata Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

Galata Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

Yeni Galata Köprüsü, 31 Temmuz'da 01.30-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Galata Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı. Çalışmalar 02.30-03.30 saatleri arasında gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü bölgeye büyük yarar sağlayacak!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün Çanakkale kentini canlandırma çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını dile getiren Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, “Fakat köprü inşası ve işletimi sürecinde kentleşme kararlarının doğru olarak alınması ve uygulanması gerekli” dedi.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü 1 ay içinde açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaklaşık bir ay içerisinde köprünün hizmete açılacağını söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiği rahatlatacak!

Boğaz’ın son gerdanlığı 3. Köprü'nün devreye girmesiyle İstanbul, yük taşıyan kamyon ve TIR trafiğinden kurtulacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki TIR ve kamyonların kuzeye yönlendirilmesi kent trafiğine büyük rahatlık kazandıracak.

Eski Galata Köprüsü ne olacak?

İstanbul'a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata köprüsü adeta kaderine terk edildi.

Galata Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Haberi

Galata Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'da 01.30-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün Yeni Galata Köprüsü'nde (baskül köprü) mesnet, kiriş ve kilitlerin yağlanması gibi bakım hizmetleri yapacağı belirtildi.


Bakım çalışmaları nedeniyle köprünün 31 Temmuz'da 01.30-04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacağı bildirilen açıklamada, "Belirtilen tarihte Yeni Galata Köprüsü'nü kullanacak araç ve yayaların, 01.30-03.30 saatleri arasında Atatürk Köprüsü'nü, 03.30-04.30 saatleri arasında ise her iki köprü de (Yeni Galata ve Atatürk) deniz trafiğine açılacağından, Haliç Köprüsü'nü kullanmaları gerekmektedir"...