24 / 07 / 2024

Galata Köprüsü ihale

Galata Köprüsü ihale

Galata Köprüsü'nün bakım-onarım, açma-kapama hizmetlerinin yapılması ve hidrolik borulama sisteminin yenilenmesi hizmet alımı işi ihale edilecek. İhale 2 Aralık 2013 tarihinde saat 11:30 'da gerçekleştirilecek...

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü için 2.5 milyar Euro’luk ihale!

Dünyanın sayılı asma köprülerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü  2.5 milyar Euro’ya ihale edildi. Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ‘Bu köprü, bir mühendis olarak hayatımın hayalidir’ dedi.

Galata Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı. Çalışmalar 02.30-03.30 saatleri arasında gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Çanakkale Köprüsü, 138 yıl önce projelendirilmiş!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün aslında 138 yıl önce projelendirildiği ortaya çıktı. Temeli 18 Mart'ta atılacak olan köprünün ihale süreci tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü yeni projelere olan ilgiyi artırdı!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Çanakkale, yapılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihale sürecinden sonra hızla gelişmeye ve değerlenmeye başladı.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ihalesine 24 firma talip oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü için 4'ü Japon, 3'ü Çinli, 2'si Koreli, 1'i İtalyan olmak üzere 24 firman ihale dosyası satın aldı.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Galata Köprüsü ihale Haberi

Galata Köprüsü ihale


Galata Köprüsü'nün bakım-onarım, açma-kapama hizmetlerinin yapılması ve hidrolik borulama sisteminin yenilenmesi  hizmet alımı işi ihale edilecek. İhale 2 Aralık 2013 tarihinde saat 11:30 'da  İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sk. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter  adresinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için