16 / 05 / 2024

galataport peninsula

galataport peninsula

Karmod Satış Müdürü Yüceer, "İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici" diye konuştu. 

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Galataport'un bölgesinde yatırımlar hızlandı!

İstanbul'un yüzük taşı projelerinden biri olan Galataport'un yapılacağı bölgedeki yatırımlar hızla devam ediyor. Bu yıl içinde Kruvaziyer gemilerin yanaşacağı limanın ve Dünyanın en önemli markalarından Peninsula Otel'in açılışı gerçekleştirilecek...

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Galataport, İstanbul'un kruvaziyer turist sayısını 20 binden 1,5 milyona çıkaracak!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada, ilk geminin Nisan 2020'de yanaşacağı Galataport İstanbul'un, şehrin 20 bine kadar gerileyen kruvaziyer turist sayısını eski günlerinden daha ihtişamlı hale getireceğini söyledi.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Çinliler Galataport için masada!

Ferit Şahenk, Galataport için Çinli bir yatırımcı grubuyla masada. Çinli yatırımcılarla görüşmeler yaklaşık iki aydır devam ediyor.

Galataport İstanbul'un kültür ve sanat merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un önemli projelerini yerinde inceledi. Yetkililer, Galataport'un bölgenin mahalle dokusuna uygun bir şehir projesi olduğunu söyledi.

Hüsnü Akhan Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak!

Doğuş Grubu'ndaki değişim yönetim kademesiyle devam ediyor.  13 yıldır Doğuş Grubu CEO'su olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise yeni dönemde yönetim kurulu başkan vekili olarak görevine devam edecek. Akhan, inşaat ve Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak…

galataport peninsula Haberi

galataport peninsula

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, firma Türkiye’nin önemli projelerine şantiye ve ofis yapılarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede son dönemin öne çıkan projelerinden Galataport için üç katlı prefabrik ofis binası kurulumu tamamlanarak teslim edildi.

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, tamamladıkları ofis binasının dünyada lüks segmentte otel işletmeciliği gerçekleştiren Peninsula Grubu'nun, Galataport dahilinde inşa edilecek Peninsula İstanbul Oteli’nin yapım aşamasında kullanılacağını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Toplam 555 metrekare büyüklükteki ofis yapılarının projenin yönetici ve mühendislerince kullanılacağını ifade eden Yüceer, 

"İstanbul’un tarihi merkezlerinden Galata ve Karaköy bölgesi içerisindeki bu önemli projede yapılarımızla yer almak heyecan verici. Ümit ediyoruz ki Galataport’a kruvaziyer gemileriyle gelecek turistler İstanbul turizmini hareketlendirecek ve bölge geçmişteki tarihi canlılığına yeniden kavuşacak. Karmod olarak 1986’dan bugüne birikimimizle son dönemde...