11 / 05 / 2024

galataport protesto edildi

galataport protesto edildi

İstanbul Kent Savunması adlı grup, Galataport olarak bilinen "Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi" için düzenlenen Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısını protesto etti. Grup toplantıya katılanlara tepki gösterdi.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Konut sıkıntısı ve kiralar protesto edildi! Dünya bu sıkıntı ile savaşıyor! O ülkenin vatandaşları ayağa kalktı!

Konut sıkıntısı ve yüksek kiralar dünyanın en büyük sorunların biri haline geldi. O ülkede konut sıkıntısı ve yüksek kiralar protesto edilerek vatandaşlar ayağa kalktı...

İsviçre Zürih'te konut sorunu büyüyor: Kiralardaki yüksek artış protesto edildi!

İsviçre Zürih'te cumartesi akşamı gerçekleştirilen gösteride şehirdeki konut sorunu protesto edildi. Konut kiralarındaki yükselişler ülke gündeminde sık sık tartışmalar yaratıyor. İşte ayrıntılar...

Kara listeye girenlerin sayısında dikkat çeken artış

Ekonomik sistemde ödeme araçlarından biri olan senette protesto edilen senet sayısı pandemi dönemine göre azalırken Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 2 arttı. Parasal değeri 999 milyon lira olan 25.3 adet senet protesto edildi.

Hollanda'da konut azlığı ve kiralar protesto edildi!

Hollanda'da çok sayıda eylemci, ev bulma sorunu ve kira zamlarına yönelik protesto düzenledi. 

Hollanda'da konut azlığı ve kira artışları protesto edildi!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da binlerce gösterici, konut bulma sorununu ve yüksek kiralar protesto etti.

Almanya'daki yüksek konut fiyatları Berlin'de protesto edildi!

Almanya’nın başkenti Berlin'de, ülkede özellikle büyük kentlerde yükselen ev fiyatları protesto edildi. Ülkenin çeşitli bölgelerinden katılım gösterilen gösteride, federal ve eyalet hükümetler, kira yükselişlerine karşı mücadele etmemekle suçlandı.

Berlin'de yüksek kiralar protesto edildi!

Artan kira fiyatlarıyla sık sık gündeme gelen Berlin'de yüksek kiralar protesto edildi...

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki dönüşüm projesi İBB önünde protesto edildi!

İstanbul Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili KİPTAŞ'la anlaşmayan bazı vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) karşısında toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.

KİPTAŞ'ın dönüşüm projesi İBB önünde protesto edildi!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi sakinleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm sürecinde kendilerine adaletsiz bir sözleşmeyi dayattığını iddia ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde protesto gösterisinde bulundu.

Almanya'da yüksek konut kiraları protesto edildi!

Almanya'nın çeşitli şehirlerinde çok sayıda kişi, artan konut kiraları ve konut politikalarına karşı protesto yapıldı. 

Yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri protesto edildi!

Filistinliler, yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri ve Ayrım Duvarı'nı protesto etmek için cuma namazının ardından Ramallah kentine bağlı Deyr Cerir beldesinde gösteri düzenledi.

Almanya'da konut kiralarının artması protesto edildi!

Almanya Leipzig'de dar gelirlilerin yaşadığı bölgedeki konutlara yüksek gelirlilerin yerleşmesiyle konut kiralarının artmasının protesto edildiği bir gösteride polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı. 

galataport protesto edildi Haberi

galataport protesto edildi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya giren grup, yasal mevzuat çerçevesinde düzenlenmesi zorunlu olan toplantının göstermelik olduğunu söyledi. Başlamadan sona eren toplantıda eylemciler ile toplantıyı düzenleyen yetkililer arasında 'tutanak' kavgası çıktı.


İstanbul Kent Savunması, 'Galataport" olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme raporunun görüşüldüğü toplantıyı protesto etti.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ve katılımcılar proje hakkında halkı bilgilendirmek, projeye ilişkin görüş ve önerilerini almak üzere yasal olarak düzenlenmesi gereken toplantı için Karaköy Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü'nde bir araya geldi.


Ankara Son...