29 / 04 / 2024

Galatasaray Adasının yıllık kirası ne kadar

Galatasaray Adasının yıllık kirası ne kadar

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nı kiralayan işletmenin tahliyesine ve adanın kulüp üyeleri için sosyal tesis olmasına karar verdi.

Orta Vadeli Program boyunca istihdamın yıllık 909 bin kişi artması bekleniyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, OVP sürecince istihdamın yıllık ortalama 909 bin kişi artmasının beklendiğini, işsizlik oranın ise 2026’da yüzde 9,3 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini paylaştı.

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

Aylık bazda en çok altın, yıllık bazda ise borsa kazandırdı!

TÜİK verilerine göre, martta aylık en yüksek reel getiri, külçe altında gerçekleşti. Yıllık bazda ise en çok kazandıran borsa oldu.

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

Rusların yıllık kripto para işlem hacmi 5 milyar dolar düzeyinde!

Rusya Merkez Bankası yaptığı açıklamada Rusların son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleriyle yıllık işlem hacminin yaklaşık 5 milyar dolar düzeyinde olduğunu duyurdu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Aydın Denizli Otoyolu yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlayacak!

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi 8 kere ertelendi, ancak dokuzuncuda tamamlanabildi. Bu etabın tamamlanmasının 3 yıl süreceği tahmin ediliyor. Otoyol ile yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlanacak.

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan ekli "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"nın onaylanmasına karar verildi...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 8,87282!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 8,87282, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,212128 olarak belirlendi.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon sıfırın altına düştü!

Avro Bölgesi'nde temmuz ayında yüzde 0,4 olan yıllık enflasyon, ağustosta sıfırın altına düşerek yüzde eksi 0,2 oldu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Galatasaray Adasının yıllık kirası ne kadar Haberi

Galatasaray Adasının yıllık kirası ne kadar

Galatasaray Adası'nın gelecekteki kullanımı için yönetimin istediği yetki kongresi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirildi. 938 üyenin katılımıyla yaklaşık 5 saat süren kurulda üyeler, açık oylamada (yaklaşık yüzde 90 oyla) Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasından yana karar verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını dile getirdi. Galatasaray Adası'ndaki mevcut kiracının 30 Kasım'da çıkmasını beklediklerini ifade eden Özbek, "Biz en süratli nasıl tahliye ederiz onun peşindeyiz. Dolayısıyla ona göre hukukçularımız çalışıyor. En kısa sürede bunu yapacağız" diye konuştu. 

Kongre notları


AYSAL GELMEDİ!

5 saat süren genel kurula 938 kulüp üyesi katıldı. 28 üye konuşmak için kürsüye çıktı. Oylama el kaldırma metoduyla yapıldı. Eski başkanlar Duygun Yarsuvat, Faruk Süren ve Alp Yalman kongreye katıldı. Adnan...