03 / 05 / 2024

galatasaray gayrimenkul hisseleri

galatasaray gayrimenkul hisseleri

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu? Yatırımcılar dikkat! 

Yerel seçim sonrası ilk işlem gününde Borsa İstanbul'da gayrimenkul hisselerinde yaşanan düşüşler dikkatleri çekmişti. Peki gayrimenkul hisseleri kaybettiriyor mu?

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Miras kalan gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan ve ardından satılan gayrimenkul hisselerinin üçüncü kişiye satışını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Paylı mülkiyette gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkullerde paylı mülkiyeti ve hisse satış şartlarını kaleme aldı.

galatasaray gayrimenkul hisseleri Haberi

galatasaray gayrimenkul hisseleri

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun, hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kuruldan borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili onay almasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, ilk seansta tavan oldu.

Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketleri de ilk seansta pozitif bir seyir izlerken, Trabzonspor Sportif AŞ yüzde 2,94, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 2,71 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ de yüzde 1,57 yükseliş kaydetti.


Piyasalarda bugün ne oldu?

Analistler, Galatasaray'da Riva'daki arazi ile ilgili gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceğine ilişkin artan beklentilerin pay piyasasında alışları güçlendirdiğini ifade ediyor. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yetki aldığı olağanüstü mali genel kurulda yaptığı konuşmada, Riva'da 40 yıl önce kulübe kazandırılan arazinin bir an önce gelir getirecek şekilde...