30 / 07 / 2024

Galatasaray gayrimenkullerini satacak mı

Galatasaray gayrimenkullerini satacak mı

SARI-kırmızılılarda 28 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde oluşturulan 'Bağımsız denetim raporu' kulübün ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Çare olarak mevcut gayrimenkullerin gelir getirici şekilde değerlendirilmesi gösteriliyor..

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Spor kulüpleri borçlarını kapatmak için gayrimenkullerini satacak!

Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin borçlarını kapatmak için ellerinde bulunan gayrimenkullerini satacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Emre Karayel gayrimenkullerini satacak!

Uzun yıllardır şans oyunu oynadığı söylenen Emre Karayel, pokerde yaklaşık 100 bin dolar kaybetti. Karayel, borçlarını ödeyebilmek için gayrimenkullerini satacak.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Aydın Çine Belediyesi gayrimenkullerini satacak mı?

Çine Belediyesi’nin gayrimenkullerinin satışı konusunda, Çine Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Eski Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, CHP’lilere destek verdi.

Galatasaray gayrimenkullerini satacak mı Haberi

Galatasaray gayrimenkullerini satacak mı

SARI-kırmızılılarda 28 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde oluşturulan 'Bağımsız denetim raporu' kulübün ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Hazırlanan raporda borçların hızla arttığı ve bu durumun geri dönülemez aşamaya gelebileceği bildirilirken, kulübün sürekliliği üzerinde ciddi şüpheler uyandığı vurgulandı. Çare olarak ise ilk etapta mevcut gayrimenkullerin gelir getirici şekilde değerlendirilmesi önerildi. 


AMK...