03 / 05 / 2024

Galatasaray hisseleri 10

Galatasaray hisseleri 10

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

ABD Halkbank davasındaki itirazı değerlendirme kararı verdi: Halkbank'ın hisseleri yüzde 10 değerlendi!

ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankası'nın İran yaptırımlarını deldiğine ilişkin suçlamaya yönelik itirazını ele alma kararı verdi. Kararın ardından Halk Bankası'nın hisseleri tavan yaptı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi yarın!

Galatasaray’ın İstanbul Riva’daki arsası yarın Emlak Konut GYO öncülüğünde ihaleye çıkıyor. İhaleye 10’dan fazla firmanın teklif vermesi bekleniyor.

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.

10 soruda Varlık Fonu!

Ziraat Bankası, PTT, BOTAŞ, TPAO, Çay İşletmeleri, THY, Halkbank gibi kurumların hisseleri ile 46 taşınmazı Varlık Fonu'na devredildi. Peki Varlık Fonu nasıl çalışacak? İşte 10 soruda Varlık Fonu..

Özbekistan'da 10 işletmenin devlete ait hisseleri satılacak!

Hükümet, 2016-2017'de stratejik önem taşıyan ülkedeki 10 işletmenin devlete ait hisselerinin satılmasını kararlaştırdı.

Emlak Konut, Riva'dan önce Galatasaray’ın hisselerini uçurdu!

Galatasaray’ın Riva ve Florya arazileriyle ilgili kararı camiada tartışmalara neden olsa da borsa negatif değil, pozitif beklentiyi satın aldı, kulübün hisseleri dün adeta uçuşa geçti, 3.5 yılın zirvesine çıktı. Murat Kurum ise “Galatasaray olabilecek en iyi protokolü imzaladı." dedi.

Galatasaray hisselerine Riva ve Florya dopingi!

Cuma günü kapanışına göre yüzde 12 yükselişle haftaya başlayan Galatasaray hisseleri, yatırımcısına yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı

Galatasaray'ın yeni spor salonu 10 milyon dolar kira garantili!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yapılması planlanan spor salonunun, 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu ile sağlanacağını, ayrıca bu salonun yıllık 10 milyon dolar kira getirisi olacağını söyledi.

Galatasaray Kulübünün mali kongresi sona erdi!

Galatasaray Kulübünün olağan mali genel kurul toplantısı, yaklaşık 10 saat süren görüşmelerin ardından sona erdi. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulun son bölümünde, kulübün 2016 yılı bütçesi görüşülerek karar bağlandı.

Galatasaray hisseleri 10 Haberi

Galatasaray hisseleri 10

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun, hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kuruldan borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili onay almasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, ilk seansta tavan oldu.

Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketleri de ilk seansta pozitif bir seyir izlerken, Trabzonspor Sportif AŞ yüzde 2,94, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 2,71 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ de yüzde 1,57 yükseliş kaydetti.


Piyasalarda bugün ne oldu?

Analistler, Galatasaray'da Riva'daki arazi ile ilgili gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceğine ilişkin artan beklentilerin pay piyasasında alışları güçlendirdiğini ifade ediyor. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yetki aldığı olağanüstü mali genel kurulda yaptığı konuşmada, Riva'da 40 yıl önce kulübe kazandırılan arazinin bir an önce gelir getirecek şekilde...