07 / 07 / 2024

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Üç büyüklerin finansal performansı nasıl? Üç büyüklerin finans liginin şampiyonu hangi takım oldu?

KPMG Türkiye, halka açık olan üç büyük spor kulüplerinin finansal verilerinden yola çıkarak finansal performanslarını araştırdı. Raporda; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın net satış ve hasılat gelirleri, borçluluk durumları ve özkaynaklarına ilişkin veriler değerlendirildi.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Haberi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun, hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kuruldan borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili onay almasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, ilk seansta tavan oldu.

Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketleri de ilk seansta pozitif bir seyir izlerken, Trabzonspor Sportif AŞ yüzde 2,94, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 2,71 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ de yüzde 1,57 yükseliş kaydetti.


Piyasalarda bugün ne oldu?

Analistler, Galatasaray'da Riva'daki arazi ile ilgili gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceğine ilişkin artan beklentilerin pay piyasasında alışları güçlendirdiğini ifade ediyor. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yetki aldığı olağanüstü mali genel kurulda yaptığı konuşmada, Riva'da 40 yıl önce kulübe kazandırılan arazinin bir an önce gelir getirecek şekilde...