02 / 05 / 2024

galatasaray rivada konut mu yapacak

galatasaray rivada konut mu yapacak

Dursun Özbek, 1 milyon 200 bin TL’lik gelirin planlandığı Riva’daki konut projesiyle ilgili “Ya yetki verin, ya da eylülde seçime gidip istifa ederim” diyerek topu genel kurula attı.

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Galatasaray Florya arazisinin tapusunu aldı!

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Kulübü yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar Florya arazisinin tapusunu resmi olarak aldı.

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Galatasaray’da Florya bilinmezliği!

Galatasaray SK ile Emlak Konut GYO arasında devir pazarlıkları başladı... Sarı kırmızılılar, projesinin iptal edildiği Florya arazisini geri alabilmek için temaslara başlarken konu ile alakalı olarak birçok soru yanıt bekliyor.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

galatasaray rivada konut mu yapacak Haberi

galatasaray rivada konut mu yapacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten, genel kurula rest! Özbek, Riva’daki konut projesiyle ilgili sonuna kadar ısrarını sürdüreceği bu projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladığı belirtildi. “2011’de yönetim yapabilseydi, hiçbir sorunumuz kalmayacaktı” diyen Özbek, “Bu projeyle ilgili yetki almak istiyorum. Eğer onay çıkmazsa başkanlığı bırakır, eylülde olağanüstü toplantı kararı alırız” ifadeleriyle gözdağı verdi.


TEPKİLER ÇOK ANLAMSIZ

Kulübün, her sene 120 milyon TL banka faizi ödemesinden bir hayli rahatsız olan Özbek, 1 milyon 200 bin TL’lik gelir getirecek Riva projesinin detaylarını geçen hafta Divan Kurulu toplantısında anlatmıştı. Muhaliflerin itiraz etmesine anlam veremeyen Özbek, “Kısa vadede önemli bir proje. Emlak Konut ile yapılan görüşmeler gayet olumlu. 3 milyar TL’nin döndüğü gayrimenkul gelirlerine dikkat edilmeli” diye konuştu.


Riva-Florya projesi divan kuruluna...