02 / 05 / 2024

Gallerianın yeni yüzü

Gallerianın yeni yüzü

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Yeni projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Polion Villaları satışta! Yeni proje!

Polion Villaları Ankara'nın yeni yüzü Bağlıca’da, Salihoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ankara’da sakin, huzurlu ve doğayla iç içe bir yaşam alanı sunmaya hazırlanan Polion Villaları satışta. İşte Polion Villaları ile ilgili detaylar...

Kiracılar dikkat: Ev sahipleri evden çıkarmanın yeni yöntemini buldu! 

Artan kira fiyatlarından sonra kiralara yüzde 25 sınır getirildi. Bu sebeple zam yapamayan mülk sahipleri kiracıyı evden çıkarmanın yeni yolunu buldu. İşte detaylar...

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Sudan ucuz dedirtecek altın baget yüzüklerin fiyatları görenleri şok ediyor! Sembolgold 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta yüzde 25 indirim kampanyası ile baget yüzükler resmen sudan ucuz dedirtecek kadar uygun fiyata satılıyor. Peki baget yüzükler ne kadar? Sembolgold 15 mart 2023 fiyat listesi.

Gallerianın yeni yüzü Haberi

Gallerianın yeni yüzü

Bakırköy Belediyesi ile denizde yaptığı dolgu çalışmaları nedeniyle yaşadığı tartışmayla gündeme gelen İstanbul Ataköy sahilindeki İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Halen bünyesinde dönemin Başbakanı Turgut Özal’ın girişimiyle 1988 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar dolar harcanacak. Yeni yatırım kapsamında Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda semt konseptinde yeniden yapılanacak. Yatırımı gerçekleştiren DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, yeni projenin en az 6 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Projeyi 5 yıl içinde bitireceklerini belirten Kıran, günlük 100-120 bin ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Kıran “Geçmişte burayı nasıl Regata’dan Ataköy Marina Park’a dönüştürdüysek, İstanbul Turizm Merkezi de insanımızın nefes alacağı, denize kavuşacağı bir yer olacak. Biz  İstanbullular’ın yalnız...