08 / 05 / 2024

Gama holdinge liderlik sertifikası

Gama holdinge liderlik sertifikası

GAMA Holding, ABD’deki Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ve yeşil bina standartlarına uygun yapılara verilen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) sertifikasını aldı.

İstanbul Havalimanı'na yüzde 43 hisseyle büyük ortak!

İstanbul Havalimanı'nın kurucuları Kalyon Havacılık ile Cengiz İnşaat, geçen ay İGA Holding A.Ş adlı yeni bir şirket kurdu. Paylarının yüzde 43'ünü yeni kurdukları holdinge devrederek üçüncü ortağı bünyelerine ekledi.

Rusya'da 5 yıl sonra inşaat sektöründe lider değişti...

Rusya'da 2023 senesinde en fazla konut inşa eden firma GK Samolet oldu. Sektörde liderlik son beş yıldır GK PİK'in elindeydi. İşte haberin detayları...

Renault duyurdu! Dacia Duster Renault Duster olacak...

Renault, "Uluslararası Oyun Planı 2027" doğrultusunda, Türkiye'de 4 yeni model üreteceğini açıklayarak, hedefini SUV sınıfında liderlik olarak belirlediğini ve Dacia Duster üretimini de Türkiye'de Renault Duster adı ile yapacağını kaydetti. İşte haberin detayları...

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Zirve yine Türkiye'de! Altın alımları sürüyor

WGC’nin bilgilerine göre evvelki senenin en büyük altın alıcısı olan TCMB, ocak ayında da liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

Türk çiftçisinin gözbebeği! Toprağın bereketli çocuğu, verimiyle gözleri kamaştırdı! Yeni hedef ilginç

Türkiye'de yetişen çok sayıda ürün var. Ancak Türkiye bu ürünlerden bazılarında dünyada liderlik ediyor. İşte o ürünlerden biri de kiraz. Üreticisini her daim sevindiren kiraz yine yanıltmadı. Kirazda şimdi uzak doğuya ihracat hedefleniyor.

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

Rekor tekrardan Porsche Taycan’da!

Porsche Taycan Turbo S, Tesla Model S Plaid'in Nürburgring rekorunu kırarak kaybettiği liderlik koltuğunu geri aldı. Taycan Turbo S, Nürburgring'i 7 dakika 33 saniyede tamamladı. Bu derece ile pisti bugüne kadar en hızlı şekilde geçen ilk seri üretim tamamen elektrikli otomobil oldu.

Dünya Bankası Türkiye'ye 500 milyon dolar fon verecek! Sebebi belli oldu

Dünya Bankası, Türkiye'ye 500 milyon daolar fon ayırıldığını duyurdu. Fonun Türkiye'de çalışmalara destek olacağı açıklandı. Parayı tahsis eden projeye liderlik eden Nadwa Rafeh, "Bozulan ekonomik dengeye katkı sağlamasını umuyoruz" dedi.

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çoban ve Reşit Yasin Yaşar ortaklığında kuruldu.

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Gama holdinge liderlik sertifikası Haberi

Gama holdinge liderlik sertifikası

GAMA Holding’in Ankara’da 380 çalışanını barındıran 20 bin metrekarelik binası, çalışma ortamı konforu ve çalışanların çalışma ortamındaki sağlık koşullarını en üst düzeyde koruyarak çevreye duyarlı bina olarak düzenlendi. Bu hedefle 26 Ekim 2011 tarihinde ABD Yeşil Binalar Konseyi’ne (USGBC) başvuran GAMA Holding, LEED EB GOLD sertifikasını 5 Kasım 2012 tarihinde teslim aldı. 

Özellikle enerji verimliliği konularında önemli çalışmalar yapılan GAMA Holding Binası, sürdürülebilir alanlar, su verimliliği, enerji ve atmosfer, malzemeler ve kaynaklar, iç mekan kalitesi, tasarımda yenilikler ve bölgesel öncelik olmak üzere yedi kategoride değerlendirilerek 71 puanla altın sertifikaya hak kazandı. Enerji tüketimi konusunda çeşitli teknik iyileştirmeler ve değişiklikler yapılmasının yanı sıra çok ufak düzenlemeler ile de önemli tasarruflar gerçekleştirildi. Örneğin öğle arasında otomatik olarak ışıkların kapatılması günlük enerji tüketiminin...