06 / 05 / 2024

Garabti koza ile maeda corporation işbirliği

Garabti koza ile maeda corporation işbirliği

Yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı Garanti Koza, Japon Maeda Corporation ile ortak oldu.

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi açıldı!

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Bilgili tarafından kuruldu.

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Porto Koza Emlak ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Garabti koza ile maeda corporation işbirliği Haberi

Garabti koza ile maeda corporation işbirliği

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu. Firmaların eşit sermaye oranlarında katılımıyla, yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı. GKMC, Japon sermayeli şirketlerin Türkiye'deki fabrika yatırımlarında, Japon teknolojisi olan depreme dayanıklı 'seishin ve menshin' metodunun Türkiye'deki uygulamalarında rol...