02 / 10 / 2024

Garanti BBVA LEED Platinum sertifikası

Garanti BBVA LEED Platinum sertifikası

Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı...

Garanti BBVA’dan emeklilere Ekim 2024 müjdesi! Başvuranın hesabına hemen yatırılıyor!

Merakla bekledikleri zamlı maaşları hesaplarına emekliler şimdi de bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor. İşte Garanti BBVA emekli promosyonu ile ilgili detaylar…

Garanti BBVA 30 Eylül 2024 uyarısı! 15 bin TL’yi kaçırmayın!

Zamlı maaşlarını alan emekliler bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Garanti BBVA’dan da 30 Eylül 2024 uyarısı geldi. İşte Garanti BBVA promosyon rakamları…

Garanti BBVA resmen duyurdu: Bu ay sonuna kadar başvurana 25 bin TL taksitli avans müjdesi! Son dakika!

Garanti BBVA, ücretsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Başvuranın hesabına 25 bin TL yatıyor. İşte Garanti BBVA taksitli nakit avans detayları...

Emeklilere bu ay maaşa ek tam 15 bin TL yatacak! İşte Garanti Bankası promosyon...

Eylül ayına girilmesiyle beraber, bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Peki Garanti Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti BBVA Eylül 2024 emekli promosyon rakamları...

Garanti BBVA son 11 gün diyerek duyurdu! Hesaplara 15 bin TL yatırılıyor!

Ağustos ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde  pek çok kişi de bankaların yeni promosyon tutarlarını araştırıyor. Peki Garanti BBVA’nın promosyon ödemesi ne kadar? 

Garanti BBVA son tarih 31 Ağustos diyerek duyurdu, hesaplara maaşa ek 15 bin TL yatırılacak!

Ağustos ayına girilmesiyle birlikte pek çok kişi de bankaların yeni promosyon tutarları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Garanti BBVA Ağustos ayında ne kadar promosyon veriyor? 

Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde! Haziran sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme yapılıyor...

Haziran ayı ile beraber bankalardan gelen yeni avantajlar sağlıyor. Garanti BBVA, emeklileri sevindirecek haber ile geldi. Ay sonuna kadar 15.000 TL'ye varan ödeme fırsatı da sağlanmaktadır. 

Garanti BBVA Haziran 2024 yeni emekli paketini duyurdu! Garanti emekli promosyonu ne kadar Haziran 2024?

Pek çok emekli promosyon rakamları ile ilgili detayları araştırıyor. Emekliler tarafından en çok merak edilen ve araştırılan bankalar arasında da Garanti BBVA yer alıyor. Peki Garanti Haziran 2024 için ne kadar promosyon veriyor? 

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ay sonuna kadar başvuranın hesabına 15 bin TL yatırılıyor! 

Milyonlarca emekli en yüksek promosyon veren bankalar ve promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Garanti BBVA promosyon şartları neler? Garanti BBVA ne kadar promosyon veriyor? 

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

Yerli otomobil TOGG'u almak isteyen vatandaşlar kampanyaları detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Buna göre, Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi vereceğini duyurdu. TOGG faizsiz krediyi hangi banka veriyor?

Mayıs 2024 promosyon veren bankalar! Emeklilerin hesabına kesin 15 bin TL yatıyor: Garanti Bankası promosyon!

Emekliler promosyon veren bankaları ve promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Garanti BBVA yer alıyor. Peki Garanti Bankası promosyon ne kadar? İşte Garanti Bankası promosyon...

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emekli promosyonlarında son dakika! Garanti BBVA 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam bu kadar yatırılacak!

Garanti BBVA pek çok emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyon paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor? 

Garanti BBVA LEED Platinum sertifikası Haberi

Garanti BBVA LEED Platinum sertifikası

Müşterilerini sürdürülebilirlik alanında pek çok fark yaratan ve yenilikçi uygulamayla buluşturan Garanti BBVA, bu yaklaşımını çevreye duyarlı sürdürülebilir tasarıma verdiği önemle de gösteriyor. Bu yaklaşımı doğrultusunda da inşaat ve işletme kriterlerini ortaya koyarak, geleneksel yapılara göre daha sağlıklı, çevreci ve ekonomik olarak tasarruflu binaları tanımlayan sistem olan LEED Sertifikasına sahip Türkiye'deki tek banka konumunda bulunuyor. Garanti BBVA, buna bir yenisini daha ekledi.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı. Türkiye, LEED sertifikasyonunda 2018 yılı itibariyle Çin, Kanada, Hindistan, Brezilya ve Güney Kore'nin ardından altıncı sırada yer alıyor. Dünya LEED sıralamasında da ilk 10 ülke içinde bulunuyor. Mevcut binalar dışında Yeni Binalar kategorisinde ise Türkiye'de 16 adet Platin Sertifikalı...