25 / 07 / 2024

Garanti İst adres

Garanti İst adres

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Emekli promosyonlarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bankalar aracılığı ile üst üste açıklanan promosyon ödemelerinde Garanti Bankası son noktayı koydu. Promosyonların yanında kampanya ile beraber ilave ödemeler de yapıyor.

Garanti Bankası’ndan zam müjdesi! Sadece bu yıla özel yüzde 91 oranında zam sağlandı

Garanti Bankası çalışanlarına zam üstüne zam yapıyor. Banka sadece bu yıla özel olmak üzere çalışanlarına toplamda %91 oranında üçüncü zammını yaptı. İşte detaylar…

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

Garanti BBVA, 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi!

Garanti BBVA, Global Finance tarafından üst üste 10'uncu kez 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçildi.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Concord İstanbul Evleri adres!

Toplam 1.175 daireden meydana gelen Concord İstanbul Konutları'nda daire seçenekleri stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 olarak tasarlandı.Concord İstanbul Evleri adres bilgisi kapsamında projenin İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunduğunu söyleyebiliriz.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi!

Sancaktepe Dumankaya Adres teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşecek. Toplam 300 adet daireden oluşan projede stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler tasarlandı.

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Semerkand Line Evleri adres!

Semerkand Line Evleri adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 214 tane dairenin yer aldığı projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Garanti İst adres Haberi

Garanti İst adres

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...