20 / 05 / 2024

Garanti Mortgage araştırmaları

Garanti Mortgage araştırmaları

Garanti Mortgage'in katkıları ile Reıdın tarafindan 7 ilde yapılan araştırmaya göre Ocak ayı itibari ile ikinci el konutlar ele alındığında Türkiye'de bir dairenin fiyatı 17,8 sene (214 ay) ödenen kiraya denk olduğu belirlendi.

Borcunu kapatmak isteyenler İş Bankası, QNB, Garanti, ING'nin kapısını tıklatıyor! 4 bankanın aylık taksiti şaşırtıyor!

Borcunu kapatmak isteyenler bankaların kredi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların faiz oranlarında son durum ne? İşte  İş Bankası, QNB, Garanti, ING'nin faiz oranları...

Herkes aynı durumdan mustaripken, 5 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş, Garanti ve 2 banka daha açıkladı

Borcu olan pek çok kişi bankaların faizsiz kredi fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte Akbank, İş, Garanti, Denizbank ve 1 bankanın daha faizsiz kredi kampanyası....

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Araştırmacılar, Çin Yeni Yılı Bitcoin Ticaretinin Garantili Kâr Olduğunu Söyledi

Kripto paralar için araştırmalar hızlandı!

ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lael Brainard, kripto para borsalarına yönelik araştırmaların hızlanacağını söyledi. 

AFAD, ev alırken yapı güvenliğinin araştırılmasını önerdi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşlara, konut alma ve kiralama sürecinde yapı güvenliğini araştırmalarını tavsiye etti.

İnşaat mühendisleri deprem araştırması için İzmir'e gitti!

Deprem ve etkileriyle ilgili araştırmalar yapan Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü, İzmir'de yaşanan deprem alanında incelemelerde bulundu.

GYODER gayrimenkul araştırmacılarını ödüllendiriyor!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, İAV (İktisadi Araştırmalar Vakfı) iş birliği ile GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri' yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışmaya  yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Katılımcılar 30 Eylül 2021'e kadar başvurabilecek.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

Gayrimenkule ilişkin araştırmalarda yeni dönem!

Gayrimenkule ilişkin araştırmalar artık internet üzerinden başlıyor. Aramaların yüzde 77'si mobil üzerinden gerçekleşiyor. 

Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi başladı!

"Sürdürülebilir kentler ve yerel yönetimler" temasıyla Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi başladı. 

Garanti Mortgage araştırmaları Haberi

Garanti Mortgage araştırmaları

Garanti Mortgage'in katkıları ile Reıdın tarafindan 7 ilde yapılan araştırmaya göre Ocak ayı itibari ile ikinci el konutlar ele alındığında Türkiye'de bir dairenin fiyatı 17,8 sene (214 ay) ödenen kiraya denk iken, İstanbul'da bu müddet 17,7 sene (212 ay) olarak ölçülüyor. Diğer yandan daire fiyatı İzmir'de 18,7 senede (224 ay); Ankara'da ise 18,5 senede (222 ay) kiraya bedel. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'nin rakamlarından yararlanılan araştırmaya göre Ocak ayı itibari ile ikinci el konutlarda senelik brüt kira getirilerinde Türkiye ortalaması yüzde 5,77. Bu oran .Ankara için yüzde 5,53; İstanbul için yüzde 5,81; İzmir için yüzde 5,49. Reıdın'ın endekslerinde satılık ve kiralık konut fiyatlarına değiniliyor. Endeksler ve saptamalar ise, "Ocak ajanda Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksinde...