17 / 05 / 2024

Garanti Yatırım Stratejisti

Garanti Yatırım Stratejisti

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 8,80 ile son altı haftanın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bu seviyeden gelen alışların etkisi ile yüzde 8,65'e geriledi...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Arsa yatırımı ile ilgili tüm merak edilenler!

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımında bunlara dikkat!

Yatırım Uzmanı Enes Su, Türkiye'de şu sıralarda en garanti yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu belirterek gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı..

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye yatırım yapmak için hala cazip bir piyasa!

Yatırım bankası Nomura`nın stratejisti Timothy Ash, Türkiye`nin mali ölçütlerinin iyi durumda olduğunu belirterek, "Türkiye hâlâ yatırım yapmak için iyi bir piyasa" dedi.

Türkiye'nin 'yatırım yapılabilir' notu değişmez!

Nomura Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye’yi “yatırım yapılabilir” not ile değerlendiren Fitch ve Moody’s’in, notu değiştireceğine inanmadığını söyledi.

Mersin'e 10 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 milyar liralık yatırımla Mersin'e doğalgaz depolama tesisi kurulacağını söyledi. “Tek bir kalemde 10 milyar TL’lik bir yatırım belgesi verdik. Türkiye’nin enerji güvenliğini garanti altına alacak bir yatırım” dedi.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

Garanti Yatırım Stratejisti Haberi

Garanti Yatırım Stratejisti

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 8,80 ile son altı haftanın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bu seviyeden gelen alışların etkisi ile yüzde 8,65'e geriledi. Düne yüzde 8,52 seviyesinden başlayan gösterge tahvilin bileşik faizi bu seviyeden gelen satışlarla yükselişe geçerek son altı haftanın en yüksek seviyesi olan yüzde 8,80'e yükseldi. Analistler, geçen hafta ABD'de açıklanan 3 çeyrek GSYH ve elcim ayı tanm dışı istihdam verilerinin beklentilerin çok üstünde artması sonrası Fed'in varlık alımlannı aralık ayında azaltmaya başlayabileceği spekülasyonlan oluştuğunu ve ABD faizleri öncülüğünde küresel faizlerde de sert yükselişler yaşandığım belirtiyor. Garanti Yatırım Stratejisti Tufan Cömert, yabacı çıkışının yoğun olduğu fakat likidite eksikliği nedeniyle işlem hacminin yine de düşük olduğu piyasada bir süre daha faizde yükselişin süreceğini düşündüklerini kaydetti. 


Yeni...