18 / 05 / 2024

Garipçe köyünden arsa alan ünlüler

Garipçe köyünden arsa alan ünlüler

Sarıyer ilçesine bağlı 9 köyden biri olan Garipçe, özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Birçok ünlünün de tercihi olan Garipçe'ye Gülben Ergen, Derin Mermerci, Ceylan Çapa ve Burak Özçivit'in sıklıkla gittiği biliniyor.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Köy Zekeriyaköy'ün toplam geliri 239.9 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO Köy projesinin arsa satışı karşılığı satışı toplam geliri 201 milyon 310 bin 950 TL'den 239 milyon 972 bin 883 TL'ye yükseldi.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Kadıköy'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Saraçlar Çeşme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 266 bin 625 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Seddülbahir Köyü'nden imar çağrısı!

Çanakkale Eceabat’a bağlı Seddülbahir Köyü muhtarı Sedat Bırakan, bölgedeki yıkık arsaların mağduriyet yarattığını ifade ederek imar izni için yetkililere seslendi.

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 8 Şubat Çarşamba günü başladı. Toplantıda Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy’de Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurmak için Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi.

Malatya İlçe ve Köy Terminali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ayında inşaatına başlanan yeni İlçe ve Köy Terminali inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı.

Garipçe köyünden arsa alan ünlüler Haberi

Garipçe köyünden arsa alan ünlüler


Garipçe'deki arsa fiyatları; metrekaresine ve yerine göre değişiyor. Bölgede 20 milyon liraya da 20 bin liraya da arsa bulmak mümkün.


Sosyete 3. köprü güzergahında yer alan Garipçe köyünü keşfetti. Birçok ünlü isim, gezmek için köye akın etti. Derin Mermerci, Gülben Ergen ve Ceylan Çapa, Garipçe tutkunları arasında yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ise arsa bakmaya...