05 / 05 / 2024

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metrosu

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metrosu

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım sağlamak için inşa edilen metronun Gayrettepe durağında çalışmalara başlanıyor.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metrosu'nun ihalesi TBMM'de!

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metro İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor!

Günlük 600 bin yolcu taşıması hedeflenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor. 37,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda ilk tren raylarda!

İstanbul Havalimanı'nı şehir merkezine bağlayacak Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ilk tren setinin imalatları bitirilerek raylara indirildi. Türkiye’nin en hızlı metrosunda kullanılacak tren setleri bu ay içerisinde birleştirilerek performans testlerine başlanacak...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Türkiye'nin ilk hızlı metrosu olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin ilk hızlı metrosu ünvanını kazanacak bu hatla havalimanı Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak'' dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 2020'de açılıyor!

Şehir ve Hukuk Konuşmaları sempozyumunda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattını 2020 yılının sonlarına doğru açmayı hedeflediklerini söyledi..

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ışık göründü! 

Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metrosu'ndaki çalışmalar hızla tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

2019 yılında ilk etabı hizmete girecek olan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı Metro Hattı‘nın geçtiği Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki gayrimenkulleri değerlendiriyor.

Gayrettepe İstanbul Havalimanı Metrosu'nda çalışmalar tam gaz!

İmar planları onaylanan çalışmaları hızla devam ettiği Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı projesinde sona yaklaşılıyor. Saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek projenin 2020'de hizmete açılması planlanıyor.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metrosu Haberi

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metrosu

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki, yeni hat nereden geçecek? Projede son durum ne? Metro hattı ne zaman açılacak? Hatlar arasında yolculuk süreleri ne kadar? Bütün soruların cevapları haberimizde yer alıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşımı kolaylaştırmak için inşa edilen metro hattında sona yaklaşıldı. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak metro hattı açılış için gün sayıyor. 

Toplam 37,10 kilometre uzunluğundaki Gayrettepe - Kemerburgaz - Yeni Havalimanı Metro Hattı, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerinden geçecek. Metro ile saatte tek yönde 70 bin yolcu taşınabilecek.

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık sağlayacak Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı'nın 2019'da, Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı'nın 2020 yılında açılması planlanıyor. 

Gayrettepe durağında çalışmalar başlıyor

Yeni Havalimanı'na ulaşımı kolaylaştıracak metro hattı projesinde Gayrettepe şantiye alanı TAT Towers’ın önündeki otopark...