06 / 05 / 2024

Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu

Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yılın en büyük ayçiçeği yağı kampanyası! O markette ayçiçeği en dibi gördü! Sakın kaçırmayın!

Ayçiçeği yağında yılın kampanyası. Gıda fiyatlarına gelen zamlardan sonra vatandaş indirim haberlerini ilgi ile takip ediyor. Bu seferki indirim haberi ayçiçeği için geldi. İşte detaylar!

Yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de 2022 yılının ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu işlemlerden yaklaşık olarak 18,5 milyar liralık tapu harcı geliri elde edildi.

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Yabancılar yılın ilk 10 ayında 30 bin 431 konut aldı!

 2018 yılının ilk 10 ayında yabancılar Türkiye'den toplam 30 bin 431 adet konut satın aldı. Ülke uyruklarına göre en çok konut satışı Irak vatandaşlarına yapıldı...

TOKİ yılın ilk yarısında 33 bin 243 sosyal konut sattı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan olarak yılın ilk yarısında 71 ilde 33 bin 243 sosyal konutu sattı…

TOKİ yılın ilk yarısında 20 bin 973 konutu ihale etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk yarısında 63 ihalede 20 bin 973 konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini açıkladı..

Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu Haberi

Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu

Her yıl dünya genelinde uzmanlık derinlikleri, müvekkil hizmet kaliteleri ve yenilikçi çözümleri ile öne çıkan başarılı hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, 2017 Private Clients Awards değerlendirmesinde MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.


MGC Legal Yönetici Ortağı Mustafa Güneş ödül ile ilgili olarak; “Kurumsal bir hizmet anlayışıyla 2013 yılında kurduğumuz ve geniş bir uzman kadro ile her alanda hukuk danışmanlığı hizmeti verdiğimiz MGC Legal, özellikle gayrimenkul alanındaki bilgi birikimi ve deneyimi ile hem Türkiye’de hem dünya platformlarında dikkat çekmeye başladı. Gayrimenkul alanındaki yenilikçi çözümlerimiz, mesleki ve sektörel örgütlerle yalnızca geçtiğimiz yıl 700 saati bulan mevzuat çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlıyor. Gayrimenkul alanında 2017 Private Client Awards ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk...