03 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanı eğitimleri

gayrimenkul danışmanı eğitimleri

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile devam ediyor...

Endeksa'dan gayrimenkul sektörü için yeni hamle! Gayrimenkul danışmanlarına ışık olacak!

Endeksa, arsa ve arazi konusunda uzmanlaşmak isteyen gayrimenkul danışmanları için yeni bir eğitim daha düzenlenecek. Bu girişim danışmanlar ve sektör için ışık olacak...

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ayşe Neva İncesu Pesen tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

gayrimenkul danışmanı eğitimleri Haberi

gayrimenkul danışmanı eğitimleri

Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz sunulacak eğitimde, sektörün uluslararası uzmanlarından Barış Kılıçarslan gayrimenkul satışında iknaya götürecek ipuçlarını 20 Aralık 2018 tarihinde Point Hotel Barbaros’da paylaşacak. İki farklı oturumda gerçekleştirilecek eğitime katılım için 0850 885 38 85 numaralı telefondan kayıt yaptırılması gerekiyor.

Seminerlerine 350 bini aşkın uzman katıldı

Mühendislikle başladığı öğrenim hayatını işletme ile tamamlayan Barış Kılıçarslan, Bilkent Sport International Genel Merkezi’nde Müşteri İlişkileri ve Halkla İlişkiler bölümlerinde çalıştı, yöneticilik yaptı. Altı yıl boyunca Royal Caribbean International şirketinde Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Karayipler olmak üzere 24 ülkede müşteri ilişkileri, yiyecek içecek ve satış bölümlerinde çalıştı, yöneticilik yaptı. Miami’de Raidiance Of The Seas Royal Training Academy tarafından açılan eğitim programını tamamlayarak eğitmenliğe başlayan Kılıçarslan, Türkiye’ye dönerek “Sıcak Satış”, “Gayrimenkul Satışı” ve “Motivasyon” alanlarında RE/MAX...