29 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, danışmanlık tecrübelerinden yola çıkarak gayrimenkul alacak ya da satacak kişileri gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında uyardı.

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Win Partner Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Win Partner Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Çekmeköy'de İlknur Köse tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atış, Fuat Akar, Mehmet Şamil Sandıkçı, Mustafa Seçgin ve Onut Güngör ortaklığında kuruldu.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Emre Erol, gayrimenkul danışmanı ile çalışmaya karar vermeden önce, danışmanın güvenilir, bölgeye hakim bir profesyonel olmasının yanı sıra sizi anlamasının, doğru soruları sorarak sizin ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ön plana çıkarması gerektiğinin önemini vurguladı. Sizin için önemli ve hassas olan bu süreçte yanınızda güvenebileceğiniz, aynı dili konuştuğunuz, işinin uzmanı bir profesyonelin hayatınızı kolaylaştıracağının altını çizdi.


Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye’de gayrimenkul standartlarının yetersiz olduğunu, çıkarılması gündemde olan Lisanslı Emlak Komisyonculuğu ve Lisanslı Emlak Müşavirliği yasası ile standartların belirlenmesindeki ilk adımların atılmaya çalışıldığını belirtti. Sektörde bugüne kadar getirilmeyen belli standartların bu yasa ile geleceğini belirten Emre Erol; “Çıkacak yasa ile gayrimenkul sektörü şeffaflaşacak ve danışmanlar bilinçlenecek. Yasanın çıkacağı döneme kadar...