09 / 05 / 2024

gayrimenkul dijitalleşme

gayrimenkul dijitalleşme

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, üç boyutlu tapu-kadastro verilerini kullarak Türkiye'yi dijital teknolojilerle, akıllı şehirler ortamına hazırlatılıyor.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Fibabanka 250.000 bin TL kredi veriyor! Almak için aramak yeterli!

Fibabanka, son dönemde yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, dijitalleşme konusunda yaptığı yatırımların meyvelerini vermeye devam ediyor. Şubeye gitmeden 250.000 TL hızlı kredi verme kampanyası da bunlardan biri.

Erken uyarı depremde hayat kurtarıyor! Erken uyarı sistemleri depremi 10-15 saniye öncesinden haber veriyor!

Günümüzde hızlanan dijitalleşme yatırımlarıyla birlikte etkin afet yönetiminde yapay zeka teknolojilerinin de önemi artıyor. Uzmanlara göre gelişen yeni teknolojiler afet yönetimini de kökten değiştirecek.

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

gayrimenkul dijitalleşme Haberi

gayrimenkul dijitalleşme

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, üç boyutlu tapu-kadastro verilerini akıllı şehirler gibi dijital ortama hazır olacak biçimde düzenledi. Proje dahilinde; üç boyutlu kadastro ve tapu bilgileri, üç boyutlu şehir modelleri, binaların mimari projelerini üç boyutlu halde dereyerek gayrimenkul değer verileri ve ikametgah bilgileriyle biraraya getirdi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 3 boyutlu tapu-kadastro verilerini son zamlarda rağbet alan Metaverse dijital programı ve akıllı şehirler gibi dijital sektörlere hazır hale getiriyor. 3 Boyutlu Kadastro Projesi kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, bundan önce uçaklardan aldığı görüntülerle 40 bin kilometre karelik alana sahip olan Türkiye’nin şimdiye kadar 10 bin kilometre karelik alanını yüksek detay yoğunluklu 3 boyutlu şehir modeli olarak görüntülemeyi başardı.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Tasemin Asan'ın haberine göre; Proje dahilinde...