27 / 05 / 2024

gayrimenkul ekspertiz

gayrimenkul ekspertiz

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Ev alıp satacaklara tapuda ekspertiz zorunluluğu geliyor! Maliye çalışmalarını hızlandırdı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkul alım satımlarında vergi kayıp ve kaçağını önlemek ve gelir artışı sağlamak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Buna göre, ev alıp satacaklara tapuda ekspertiz zorunluluğu gelmesi gündemde. İşte detaylar...

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Kaptanlar Gayrimenkul Ekspertiz Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanlar Gayrimenkul Ekspertiz Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Emrah Kaptan tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Ateş Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedel iile Erman Ateş tarafından kuruldu.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Gayrimenkul ekspertiz raporuna hukuki bakış açısı!

Bir taşınmazın gerçek değerinin belirlenmesi amacı ile bağımsız ve tarafsız olarak değerleme işlemine tabi tutulması gayrimenkul ekspertiz raporuyla sağlanıyor. 

Gayrimenkul ekspertiz raporu hakkında merak edilenler!

Avukat Elvan Kılıç, gayrimenkul sektöründe sıkça kullanılan ekspertiz raporuyla ilgili merak edilenleri anlattı...

Gayrimenkul ekspertiz raporunda neler yer almalı?

Avukat Elvan Kılıç, gayrimenkul ve otomobil sektöründe sıkça kullanılan ekspertiz raporu hakkında bazı bilgiler verdi.

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Konut kredisi ekspertiz raporu itiraz!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret istiyorsa itiraz hakkı bulunuyor.

gayrimenkul ekspertiz Haberi

gayrimenkul ekspertiz

Makine İmalat Sanayi Dernekleri Federasyonu (MAKFED) Başkanı Adnan Dalgakıran, Covid-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dalgakıran, çalışanların maaşlarının nasıl ödeneceği, vatandaşın borçlarını nasıl ödeyeceği gibi konulara ilişkin konuştu. Dalgakıran, bankalara teminat gösterilen gayrimenkullerin ekspertiz değeriyle ilgili olarak şunları söyledi: 

MEVCUT EKSPERTİZ UYGULAMASI DEĞİŞSİN 

-Bankalara teminat gösterilen gayrimenkuller gerçek değerinin üçte biri değerinde gösteriliyor. Bu çok vahim bir uygulama. Mevcut ekspertiz uygulaması derhal değiştirilmeli.

Koronavirüs emlak ilanlarını da etkiledi! 

İnşaat sektöründen tapu harcı sıfırlanması ve KDV indirimi talebi!

Sitelerde yaşayanlar dikkat! Aidatlar düşecek...