08 / 05 / 2024

gayrimenkul elektronik ortamı

gayrimenkul elektronik ortamı

Gelir İdaresi Başkanlığı, kısa bir süre içinde, vergi dairelerinin gayrimenkulleri elektronik ortamda haczedebilir hale geleceğini açıkladı.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş tarafından kuruldu.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Kamu kurumları gayrimenkulleri elektronik ortamda satılabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapılıyor. Yapılacak olan değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

BOSS4 Gayrimenkul, projelerinde online satışa başladı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, tüm projelerinde online satışa geçti. Online satış faaliyetlerinin satış ofisinin ortamını yansıtan bir şekilde, kusursuz olarak devam ettirildiğine dikkat çeken Abdülkadir Akkuş, "Virüse rağmen talep, aynı şekilde ilerliyor"

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamıl Harbı M. Al-Shammarı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Kıymetler Borsası nedir?

Gayrimenkul Kıymetler Borsası gayrimenkul alım-satım işlemlerinin şeffaflaşarak menkulleşmesi ve yerli-yabancı yatırımcıların güven ortamı içerisinde işlemlerini gerçekleştirebilmesi için kuruldu. Peki, Gayrimenkul Kıymetler Borsası nedir? 

Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sielsi İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Okumuş tarafından kuruldu. 

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü Zerre Elektronik'e kiraya verdi!

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 numaralı bağımsız bölümde 4 bin 882 metrekare depo alanını Zerre Elektronik'e 1 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verildi... 

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

gayrimenkul elektronik ortamı Haberi

gayrimenkul elektronik ortamı

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın üzerinde çalıştığı gayrimenkullere internet ortamında haciz uygulanmasına ilişkin çalışmalarda sona yaklaşıldı. 

Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; GİB’in 2018 faaliyet raporunda, GİB ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 22 Kasım 2018 yılında bir protokol imzaladığı belirtildi. Raporda, şu ifadeler kullanıldı: “Kısa bir süre içinde vergi dairelerinin gayrimenkulleri elektronik ortamda haczedebilir hale gelmesi mümkün olacaktır.”

e-Haciz projesiyle 6183 sayılı Amme Alacakları yasasına göre düzenlenen haciz bildirileri internet ortamından yapılabilecek. GİB, vergi daireleri adına e-haciz uygulamasına katılan bankalara elektronik ortamda haciz bildirimi yapıyor. 
Tebligatlar bankalar tarafından uygulanıyor ve vergi dairesi hesaplarına yatırılıyor.

Vergi dairesi müdürlüklerinde düzenlenen haciz bildirilerinin elektronik ortamda e-imzalı olarak ilgili kurumlara gönderilmesi ve takipli borçların hızlı tahsil edilebilmesi için teknolojik alt yapısı uygun olan bankalar, finans kurumları ve diğer kurumlarla...