05 / 05 / 2024

gayrimenkul fiyatları yükselecek mi

gayrimenkul fiyatları yükselecek mi

Taraf Gazetesi köşe yazarı Süleyman Yaşar bugün ki köşe yazısında ' Para gayrimenkule yönelecek ' başlığını ele alıyor. İşte Süleyman Yaşar 'ın bugün ki köşe yazısı;

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Hindistan'dan basmati olmayan beyaz pirinç ihracatına yasak: Fiyatlar yükselecek mi? 

Hindistan Tüketici İşleri ve Gıda Bakanlığı'nca yapılan son dakika açıklamasında, basmati olmayan beyaz pirinçte yurt içi fiyat artışını önlemek amacıyla ihracatın yasaklandığına dikkat çekildi. Peki gıda fiyatları yükselek mi? Uzmanlar açıkladı...

gayrimenkul fiyatları yükselecek mi Haberi

gayrimenkul fiyatları yükselecek mi

Avrupa Merkez Bankası (ABM) Başkanı Mario Draghi ekonomide canlanmayı sağlamak için parasal genişlemenin Mart ayında başlayacağını Eylül 2016'ya kadar süreceğini söyledi. 


Bu arada hemen belirtelim Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schauble yapısal reformlar yapılmadan karşılıksız para basmanın ahlaki zaaf yaratacağını ileri sürdü. Ve bazılarının ucuz parayla aşırı riskler alıp sistemi zora sokacağını belirtti. Hattâ ABM'nin 25 yönetim kurulu üyesi arasında anlaşmazlık çıktığı haberleri hafta sonunda basına yansıdı. Parasal genişlemeye karşı çıkanlar Avrupa'da bu türden para politikasının ABD'de olduğu gibi kısa sürede sonuç vermeyeceğini düşünüyorlar. 


Gelelim Avrupa'da ne kadar parasal genişleme yapılacağına... Önce hemen diğer ülkelerin parasal genişleme tutarını hatırlatalım. Amerikan Merkez, Kasım 2008 tarihinde başlattığı ve Ekim 2014'te sonlandırılan parasal genişleme programıyla tam 3,7 trilyon dolar piyasaya çıkarttı. Bu arada parasal genişleme...