10 / 05 / 2024

gayrimenkul güçbirliği kampanyası 2018

gayrimenkul güçbirliği kampanyası 2018

Türk gayrimenkul sektöründe lider konumda olan üç STK’nın başkanı ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli ile bir araya geldi. Temsilciler yeni bir kampanya için güç birliği yaptılar...

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul güçbirliği kampanyası 2018 Haberi

gayrimenkul güçbirliği kampanyası 2018

Gayrimenkul sektörüne yön veren üç STK'larından Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım dün Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Hakan Gedikli ile bir araya geldi. Bu buluşmada sonbaharda yeni bir satış kampanyasının planı yapıldı. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek güç birliği kampanyası faiz ve kur baskısına rağmen tüketiciler için birçok avantajı barındıracak.

Eylül planlanıyor

Yeni Akit Gazetesi'nden Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre; sektör temsilcileri indirim kampanyasındaki başarılarını vergi ve harç avantajlarının sona ereceği 31 Ekim’den önce tekrarlamak için kolları sıvadı. Üç başkan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın desteğini de aldı.

Cazip seçenekler

Toplantıda  vatandaşlara ulaşabilir rakam ve...