08 / 05 / 2024

gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenler

gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenler

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, internet ortamında gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Tahir Köstek, satılık veya kiralık gayrimenkul afişlerinin görselli olması gerektiğini, kullanılan görsellerinde kaliteli olması gerektiğini söyledi.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Konutta sahte ilan tedbirleri resmen devrede: 2 günde binlerce ilan sitelerden silindi! 

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışında uygulanacak sahte ilan tedbirleri 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe alınmıştı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa ve İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, düzenlemenin ilk sonuçlarını açıkladı. 

Belgesi olmayan gayrimenkul ilanı veremeyecek! Sahte ilan tedbirleri 1 Kasım'da yürürlüğe girecek!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarında sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için hayata geçirilmesi planlanan ilan yasağının uygulanması yarın başlayacak.

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni dönem! Sahte ilanların önüne geçilecek!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve gayrimenkul pazarlaması yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, konut satış ve kiralama ilan platformundaki yeni dönemi açıkladı.

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kapadokya'da satılık gayrimenkul! 

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

O ilde 93 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla 16 gayrimenkul satılıyor!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı, Bahçeler, Yukarı ve Çarşı Mahallesinde yer alan toplam 16 adet gayrimenkulü ihale ile satacak. Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığıyayımlanan o ilan...

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenler

Gayrimenkul sektöründe alıcı ve satıcıyı mutlu etmek gayrimenkul danışmanlarının elinde. Doğru bilgiler müşteriye sunulduğunda, müşteri memnunuiyetinin yanı sıra gayrimenkul danışmanlarının başarıya ulaşması da kolay hale gelir. Gayrimenkul danışmanlarının başarıyı yakalayabilmesi için satışa sunulan veya kiralanması amacıyla ilan verilen gayrimenkullerin yer aldığı bölgeyi çok iyi bilmeli. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "İşinin uzmanı olan gayrimenkul danışmanlarının, satışa veya kiralamaya sunulmuş gayrimenkulün bulunduğu bulunduğu bölgeye hakim olması, kariyer sahibi, bilgili ve donanımlı olması şart. Diğer taraftan gayrimenkul ilanını alıcı veya satıcıya sunmadan önce doğru fiyatlandırma yapılması gerekiyor. En önemlisi yüksek fiyatlı bir gayrimenkul piyasada uzun süre bekleyecek ve cazibesini yitirecektir" açıklamasında bulundu. 

Satılık veya kiralık afiş nasıl olmalı?

Tahir Köstek, satılık veya kiralık gayrimenkul afişlerinin nasıl...